30.1.2015

MIKÄ ON BEAUTYBLENDER?

IMG_4908
*Postaus toteutettu yhteistyössä BeautyBlender Finland kanssa

Siis mikä on BeautyBlender? Ja miten se nyt muka eroaa muista meikkisienistä? Annahan kun kerron. BeautyBlender on kanamunan muotoinen, ja sen avulla levittäminen on vaivatonta niin pienillä, kun suurilla alueilla. Siinä on ihanan pehmoinen pinta ja lopputulos on enemmän kuin tasainen - super tasainen. BB:n avulla meikkivoidetta säästyy, sillä meikkivoide jää ainoastaan sienen pintaan, eikä imeydy koko sieneen niinkuin muissa meikkisienissä. BeautyBlender on vasta viime vuoden lopulla ilmaantunut Suomeen ja jatkaa suosionsa nousua hurjaa vauhtia.

BeautyBlendereitä löytyy kolmea erilaista: The Original (kuvassa), Pure & Pro.
The original on suunniteltu vaativankin meikkaajan tarpeisiin, joten sillä voi levittää meikkivoiteet ja jopa puuterit.
Pure taas puolestaan on herkälle iholle. Se ei sisällä hajusteita, väriaineita, eikä myöskään lateksia. Purella voit levittää kosteusvoiteet ja muut hömpänpömppä rasvat.
Tutustuessani BeautyBlenderiin, sain selville että  Pro on täydellinen valinta tummalle meikkivoiteelle ja soveltuu itseruskettavien levittämiseen, sillä se on väriltään musta.

Sain itse kokeiluun BeautyBlender The Original:in sekä pienet söpöt BeautyBlender micro minit. Mukaan oli laitettu varmasti muuhunkin käyttöön soveltuva ihanalta tuoksuva puhdistusaine, sekä yksi huikea tuote, josta kerron lisää heti huomenna!

IMG_4936

No mitä mieltä mää itse oon tästä?
Oon aina ollut sellainen, joka levittää meikkivoiteet kädellä. Ei mitään turhia suteja ja pensseleitä, tai ainakaan epähygienisiä meikkisieniä. Sain joskus kauheat mustapäät ja finnit epäpuhtaista meikkisienistä (joka on kyllä oma vikani, koska en osannut puhdistaa niitä kunnolla), joten jätin ne kokonaan pois mun meikkausrutiineista. Monta vuotta oon laittanut CC-voiteet ja meikkivoiteet omin pikku kätösin ja tänään siihen tuli muutos. 

Sain siis testattavaksi The Original BB:n ja oon aivan ämilläni nopean testauksen jälkeen miten hyvä se oikeasti on. Tuote levittää meikkivoiteen todella tasaiseksi. Huomenna kumminkin testaan tuotetta kunnolla ihan ajan kanssa, koska tarvitsen koko päivän kestävän meikkipohjan juhlia varten. Uskon kumminkin, että BeautyBlender tulee jäämään mun meikkaustuokioon pysyvästi!

IMG_4912

Ja BeautyBlendereitä löytyy myös nämä aivan ihanan söpöt micromini-sienet. Nämä ovat neljäsosa isommasta BeautyBlenderistä ja tarkoitettu peiteaineille, korostus- ja varjostusväreille. Muuten kyseinen tuote on aivan samanlainen, kun isompi sisaruksensa, mutta tämän avulla esimerkiksi meikkivoide on helpompi levittää silmäkulman sisäosaan. Näillä on myös helppo toteuttaa nenänpielien varjostamiset, sekä poskipäiden ja kulmaluiden korostamiset, ja mikä parasta nää on aivan törkeen söpöt.

BeautyBlendereitä on saatavilla esimerkiksi Anttiloista, Sokokselta, Stockmannilta ja monista verkkokaupoista!

Ja tästä pääset itse suoraan tutustumaan BeautyBlenderin omille Facebook sivuille!

2 kommenttia:

  1. beauty blenderissä on se hyvä puoli että se tulee pestyä joka kerralla :) Mä siis kastelen sen kauttaaltaan ennen käyttöä että se turpoaa, sitten puristan vedet pois. Pysyy hygieenisenä ja meikki levittyy kuin unelma :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep & BB toimii paremmin märäksi kasteltuna. Itse teen juuri samoin ja joka käytön jälkeen puhdistan sen siihen tarkoitetulla puhdistusaineella! Huipputuote :-)

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox