6.7.2014

HENGISSÄ OLLAAN!

063 057 068 014 004 Vihdoin mä pääsen tännekin käsiksi, aargh! Kone on takkuillut koko viikonlopun ja syy oli se että mun koneen muisti oli lähes täynnä. Vihaan kaikkia tietokoneiden päivityksiä sun muita ja tämä vielä. Kyseinen tapahtuma sai mut melkein raivon partaalle. 
Kumminkin viikko Berliinissä hujahti ohi alta aikayksikön. Kyseinen kaupunki vastasi mun odotuksia täysin ja musta tuntuu et mulla jäi sinne kaupunkiin jotain. Kaupunki oli siisti, yksinkertainen ja graffitinen, jos nuin voi sanoa. Meillä oli joka päivä kaikenlaista tekemistä. Hotellina meillä oli Scandic Hotel Berlin Potsdamer Platz. Hotelli oli tosi hyvällä paikalla, sillä vieressä oli metropysäkki eikä kulkeminen ollut todellakaan vaikeaa. Me ollaan totuttu metrosokkelojärjestelmiin tosi hyvin ja tämän kaupungin metrot oli tosi yksinkertaisia ja helppoja. Matkustettiin siis kokoajan joko metrolla, bussilla tai raitiovaunulla, sillä meillä oli 7 päivän liput joilla sai matkustaa ihan niin paljon kun huvittaa. Hotelli siis oli yhden Berliinin suosituimman keskustan Potsdamer Platzin vieressä johon olikin matkaa alle kilometri. Metrollakin pääsi jos laiskotutti. Hotellihuoneet siivottiin joka päivä ja jääkaappi täytettiin aina täyteen kylmiä juomia. Voin sanoa että meidän huoneet siivottiin paremmin mitä Suomessa ikinä. Tuntuu että viikko siellä hujahti hetkessä. Paljon tuli nähtyä ja koettua, lompakko tyhjeni ja säävaihtelut oli rankkoja. Tuun kertomaan vähän Berliinistä lisää muissa postauksissa, mutta olen ajatellut tehdä yhdestä päivästä mydaytyyppisen. Muuten kerronkin vaan yleisesti, että joillakin muilla jotka matkustaa kyseiseen kaupunkiin on helppo löytää infoa. Kuvien kanssa tuntuu vaan menevän ikuisuus. Tässä postauksessa kumminkin mun yks lempipaikoista, nimittäin Alexanderplatz. Muitakin paikkoja löytyi ja millä mitalla. Suosittelen kyseistä kaupunkia täysin sydämin, ihana Berlin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox