28.7.2014

ASUNTOMESSUT JYVÄSKYLÄSSÄ 2014

IMG_9447 IMG_9442 IMG_9324 IMG_9432 IMG_9326 IMG_9341 IMG_9444 IMG_9319 Oon käynyt viimeksi asuntomessuilla Vaasassa joskus vuonna 2008? Noh, kumminkin tänä vuonna otettiin sitten extempore auto alle ja lähettiin pyörähtään Jyväskylässä. Asunnot oli muuttuneet ainakin siitä mitä ne oli silloin joskus. Oikeastaan parempaankin suuntaan. Eniten mua kumminkin ihmetytti niinkun makuuhuoneiden neliömäärät lapsilla. Joillakin siellä oli vain pelkkä sänky, eikä mitään muuta mahtunutkaan kun kaappi valtasi huoneesta puolet. Ja kysehän oli aika pienen lapsen huoneesta. Sisustukset oli joissain taloissa aivan hirveitä ja taas joissain semmoisia mitä itse haluaisi joskus tulevaisuudessa toteuttaa. Eniten mulla jäi mieleen Kontio-talo, jonka numeroa en tähän hätään muista. Siellä sisustus oli juuri sellainen mistä mää tykkäsin kauheasti. Rauhallisia väriyhdistelmiä, kuten paljon valkoista ja siihen lisättynä vaaleanharmaata sekä -beigeä. Muuten tosi moni talo oli hieno ulkoa ja varsinkin melko alkupäässä yhdessä asunnossa pihalla sijaitseva kesäkeittiö vei minun sydämen. Aivan ihana! Muuten taloissa oltiin ihanasti yhdistely erilaisia väriyhdistelmiä eri huoneissa ja eri tyylisiä tavaroita oli hyvin saatu sopimaan yhteen. Meillä meni asuntomessualueella n. 5 tuntia aikaa kun haluttiin kiertää jokainen talo rauhassa läpi. Aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja olihan siellä kuuma.
Asuntomessut oli tosi hyvin järjestetty, sillä keskustasta sinne pääsi non-stop bussilla ilmaiseksi n. 10 minuutin välein. Auton pystyi huoletta jättää hotellin parkkiin ja lähteä käymään reissu Äijälänrannassa. Muutenkin alue oli todella siisti ja helppokulkuinen. Ei jäänyt huonoa kuvaa ollenkaan. Yksinkertaisesti jos nyt sanoisi; Asuntomessut oli minun mieleeni ja voisin käydä niissä mielelläni toistekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox