14.7.2014

SHOPPING IN BERLIN

1141Sinä joka et shoppailusta tai kauppojen kiertelystä erityisemmin välitä niin suosittelen jättämään koko postauksen välistä. Berliinin shoppailumahdollisuudet on kerta kaikkiaan äärettömän hyvät. Oikeastaan niin hyvät etten kerinnyt edes käymään kaikissa niissä kaupoissa missä oisin halunnut käydä tai edes sitten muistanut, kuten nyt tämä väliin jäänyt Bershka. Myöskin se ihmispaljous saa mut yleensä ärsyyntymään ja kaupoissa tulee aina kesällä niin kuuma. Sovittaminen on se isoin haaste jolloin joku ihana vaatekappale nyt sattuu jäämään sen tienoilta sinne kauppaan roikkumaan. Mulle käy yleensä noin ja se on raivostuttavaa näin jälkeenpäin.1143  Mää ite halusin ehottomasti käyä ekaa kertaa ikinä Primarkissa jonne lähdettiin sitten kerralla. Torstaina olisi kumminkin auennut Alexanderplatzille kyseinen liike, mutta arvasin oikein että emme olisi ainoat jotka sinne olisi halunnut. Sinne oli varmaan kilometrin jono. Löysimme kokonaan uuden shoppailupaikan, mistä olisi näillä näkymin löytynyt myöskin Hollister. Me käytiin kumminkin vain nyt Primarkissa ja sen jälkeen ei kerta kaikkiaan olisi jaksanutkaan käydä muualla. Koko Primark oli niin iso, että siellä kulu aikaa varmaan kolme tuntia sovituksineen kaikkineen. Todella ihania ja halpoja vaatteita, joten lompakko tyhjeni puolella sinne.
Kyseinen ostospaikka löytyy metropysäkki U9 Walther-Schreiber-Platzilta. Nouset vaan ylös metrotunnelista niin näet kyseisen paikan suoraan oikealla puolella. Ihana keskus, josta löytyi myös mun lempi kahvilapaikka Thoben. Thobenin jos näät niin pistäydy ihmeessä. Ihania herkkuja!
1133 558 Kurfürstendamm on se kuuluisin shoppailukatu Berliinissä. Sen varrelta löytyy H&m, Bershka, Zara, Mango, Pull&bear,C&A jne. Myöskin toisesta päästä katua löytyy vähän kalliimmat liikkeet Louis Vuittonista Chaneliin. Siellä päässä käveltiin monta kilometriä miettien millon nämä omalle kukkarolle sopivat liikkeet alkaisi, mutta lopulta tajuttiin niiden olevankin siellä toisessa suunnassa. Koko katu on kerrassaan upea ja varmasti shoppailijan unelma. Kadulta löytyy myös kuuluisa nähtävyys Keisari Vilhelmin muistokirkko. Se oli tällä kertaa korjauksessa eikä siitä saanut erityisempiä kuvia otettuakaan sen vuoksi. 
1002
Myöskin Kurfürstendammilta löytyy KaDeWe joka on aivan ihana tavaratalo. Se on Euroopan toiseksi suurin tavaratalo heti Lontoon Harrodsin jälkeen. Kyseisessä paikassa oli mieletön ruokapuoli, jonne olisin voinut jäädä asumaan moniksi tunniksi. Myöskin astiapuoli oli mun mieleen. Tavaratalo oli todella suuri ja eniten mua yllätti se, että sieltä löytyi kerrosopas suomeksi. Tavatalo jäi kyllä mun mieleen, ainakin herkkupuolen osalta. 1137 
Berliinissä on niin monta shoppailukeskusta, ettet kerkeä edes varmaan kaikissa käymään. Näiden yllämainitsemien paikkojen lisäksi myös sielä Potsdamer Platzilta löytyy shoppailumahdollisuuksia. Ja vielä lisäksi Alexanderplatzila löytyy kaikenlaisia kauppoja kuten nyt heinäkuun alussa avattu Primark sekä todella suuri ostoskeskus Alexa, jossa minä en jaksanut kertaakaan käydä. Myös alexilta löytyy Galeria joka oli vähän kuin Stockman. Myös jostain päin Berliiniä olisi löytynyt Galeries Lafayette Berlin.

Tässä postauksessa on nyt joitakin näitä tunnetuimpia ja isoimpia shoppailualueita mitä itsellä tuli kierrettyä, joten toivottavasti tästä oli myös jollekin kyseiseen kaupunkiin matkustavalle hyötyä. Itsellä tulee aina kauheasti ennen reissuja googleteltua erilaisia shoppailumahdollisuuksia, joten toivotaan että joku löytää tämänkin postauksen samojen tietojen hakemisen seurauksena. 

3 kommenttia:

 1. oi ihana postaus & ihanat kuvat! ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos kivasta postauksesta, juuri tällaista tietoa etsinkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti hyödytti edes jotenkin :-)

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox