28.6.2014

GUTEN TAG BERLIN!

033
Pitkät odotukset palkitaan, kuten myös tällä kertaa. Herätys oli kolmen pintaan ja lento lähteekin viiden pintaan kohti Helsinkiä. Helsingistä meillä on jatkolento Berliiniin viikoksi, jota olen odottanut kun kuuta nousevaa. Perillä Berliinissä ollaankin jo yhdeksän maissa.
Matkat varattiin jo monia kuukausia sitten niinkuin yleensä, mutta koska olen aina ollut vähän salailijatyyppinen, niin mää en ikinä paljastakaan kovinkaan monelle mistään reissuista. Tällä kertaa yövytään hotellissa, joka onkin vähän erilaista verrattuna viimevuosien lomahuoneistoihin. Mää odotan aika paljon Berliiniltä sillä oon näiden kuukausien aikana lukenut paljonkin hyvää kyseisestä kohteesta. Jos jollakin on jotain vinkkejä niin saa tietenki jakaa niin paljon kun tahtoo. Mää lueskelen niitä aina netin sattuessa paikalle. Kun palaan Suomeen lupaan kertoa meidän reissusta paljonkin. Jos on ideoita mitä postauksia voisin sielläkin suunnalla toteuttaa, niin jakakaa ihmeessä. Tästä päivästä yritänkin tehdä teille mydayta aikatauluineen ja jakaa sen ehkäpä jo illansuussa jollain koneella. Nyt täytyy kumminkin lähteä jo kentälle, eli pitäkää tekin kiva viikko. Palaillaan viikon, ehkä parin tunninkin päästä. Mää aijon ottaa kaiken irti tästä lomasta!

4 kommenttia:

 1. my day video yhdestä berliinin päivästä olis huippu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin yrittää, mutta videot vie tosi paljon tilaa muistikortilta, eikä mulla ole tietokonetta jolle siirtää ne :-/

   Poista
 2. Mun blogista löytyy sulle haaste! :)

  http://layrn.blogspot.fi/2014/07/blogihaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, pyrin tekemään sen reissupostauksien joukossa. :-)

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox