4.6.2014

KESÄN ENSIMMÄISIÄ

531 502 kolaasi123 085 441 Voi jukra miten ihana ilma tänään oli. Me lähdettiin aika aamusta jo Erikan kanssa kiertelemään kirppareita ja muutenkin pyöräilemään ihanan päivän kunniaksi. Käytiin ensimmäisellä töttöröllä ja löydettiin hyviäkin löytöjä kirpparilta. Harmittaa vaan, kun en ollut huomannut yhden paidan tippuvan matkasta mennessä kassalle. Matkalla haettiin myös grillisafkaa matkaan ja kotiin tullessa pistettiinki grillaukset pystyyn. Tehtiin homemade hamppareita, paistettiin mustekalarenkaita ja tehtiin ihania kasvisvartaita. Pakko kehua, mutta meidän tekemä hamppari meni ihan mäkkärin bicmaggien sun muiden eelle ihan 100-0! Pakko kokeilla uudelleen joskus. Voisin laittaa reseptiä tännekin, jos kiinnostaa. 
Illalla lähettiinkin läheiselle pellolle kuvaamaan vähän kukkaseppeleen kera, mutta harmikseen pelto näytti vähän kuljahtaneelta. Ei se kumminkaan menoa haitannut. Illalla piti pistäytyä vielä toistamiseen kerran töttöröllä, olihan sentään kesäloma ja kuuma päivä. 
Mulla oli tänään päällä hame ja olkaimeton toppi, vanha kirpparilta ostettu laukku sekä valkoiset baltsut. Kaikki musta otetut kuvat vähän epäonnistu (kröhöm.. about 200 kuvaa), mutta ei voi mitään. 
Aattelin aamusta kävästä lenkillä ja illalla meillä onkin peli, joten se olisi hyvä verryttely sitä varten. Toivotaan ja pidetään sormet ristissä, että koko kesä olisi melkein yhtä lämmin kun tämä päivä. Ellei sitten lämpimämpi.

5 kommenttia:

 1. Ihana postaus jälleen. Ois tosi ihanaa, jos laittasit tänne sen reseptin. Oot vaan niin kaunis ja rakastan sun blogii<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Saatan jakaakkin, katsotaan!

   Poista
 2. voi nuita kahta, niin söpöjä :)

  VastaaPoista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox