25.6.2014

MIDSUMMER

146 182 070 062 064 075 105 091 119 189
Myöhäistä juhannusta kaikille! Mun juhannus meni taas oikeastaan perinteiden mukaan mummolassa. Meillä oli vähän erilainen juhannus, sillä juuri päivää ennen lähtöä mummolan suunnalle tuli huolestuttava puhelu joka muutti meidän juhannusta vähän erilaiseksi. Kumminkin normaaliin tapaan me aamuselta lähettiin mummolan suunnalle ja Ranualla pysähdyttiin Fazerin tehtaanmyymälässä. Ilta vietettiin mummolan ''kömmässä'', jossa paisteltiin grillissä makkaraa, pihviä, herkkusieniä sun muita herkkuja. Ilta vierähti nopeasti ja sitten syötyä me siirryttiinkin fudiksen pariin. Katteltiin pelejä iltamyöhään ja kömmittiin sitten nukuskeleen.
Lauantaina meillä oli ihan erilaiset suunnitelmat, mutta ne muuttuikin päiväsellä. Vietettiin päivää rauhassa kattomalla erilaisia kokkausohjelmia ja syömällä herkkusafkaa, niinkun yleensä mummolassa mummon syöttäessä sua niin että olo on kuin räjähtäisi sillä sekunnilla. Illalla telkkarista tulikin sika jänskä saksa vastaan ghana peli, jota kannustaessa vietettiinkin se ilta. Varmaan yks parhaimpia otteluita mitä on tullut nyt katsottua. Mää en olekaan mikään erityinen fudiksen seuraaja, joten sen kattominen on mullekin ihan uus juttu. Se on oikeasti melkeen yhtä jännittävää kun katsoisi MM-lätkää. 
Sunnuntaina juuri ennen lähtöä muistin napata mummon pionipuskasta kolme kukkaa itelleni matkaan. Pioni on yks mun lempparikukkia, joten toivon että nuo nuput avautuu. Myöskin samaisena päivänä pyörähdettiin toisessa mummolassa syömässä taas ittemme ähkyyn. Illalla oltiinkin kotona jo hyvissä ajoin, sillä Senni tuli junalla meille pitkästä aikaa. Ilta vietettiinkin kynsienlaiton parissa. Tälläinen mun juhannusviikonloppu oli. Mitäs te duunasitte ''kesäisenä'' juhannuksena, ainakaan meillä ei ollut erityisemmin kesäinen viikonloppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox