31.5.2014

9 VUOTTA TAKANA

KOKKO 562 Kurja keli sattu juuri täksi päiväksi. Kyllä, mä kiharsin hiuksia 2 tuntia aamulla ja ne ei pysynyt edes tuntia. Kerrassaan ihana, upea ja surullinen päivä takana. Syksyllä mää oonkin lukiolainen ja suuntaan ihan uuteen kouluun. Nyt mää lähdenkin juhlimaan koulun loppumista, joten ihanaa kesäloman alkua kaikille!

10 kommenttia:

 1. ihanat kuvat & ihanaa kesää sulle! ♥

  VastaaPoista
 2. Sä oot todella kaunis mutta miksi piirrät sun kulmat kajaalilla tai ainakin se siltä näyttää... Ja sulla on tiimalasi vartalo ja oot laittanu teltan päälle? :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, yrititkö kommentissasi olla hienotunteinen. En piirrä kulmiani kajaalilla. Mun tyyliin ei valitettavasti sovi nämä kauhean tiukat pikkumekot. Mun mekko ei onneksi ollut teltta nähnytkään vaikka siltä vähän näyttääkin. Kiitos mielipiteestäsi, mutta itse olen tyytyväinen ja täysin ihastunut omaan mekkooni. Harmi vain, ettei jotkut tajua muunmallisia mekkoja. Luonnossa se oli paljon kauniimpi.

   Poista
 3. mikä sun ka oli? Ja mun mielestä toi mekko sopii sulle tosi hyvin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 8,8 & kiitos, niin minunkin mielestäni. :-)

   Poista
 4. mistä nuo kengät on?

  VastaaPoista
 5. Oot niin kaunis. <3

  VastaaPoista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox