23.3.2014

MY FAVOURITE

  042 034 002 Moikkamoi! Heräsin tänään kymmenen aikoihin ja aloinki laittaan heti aamupalaa isoveljen kanssa. Paistettiin ciabattaleipää ja laitettiin muuta kivaa herkkua pöytään. Tuli ainakin syötyä kunnon aamupala, vaikka viikoillakin syön kumminkin kunnolla. Illalla katsoin Leijonasydän-elokuvan, joka nousee kyllä parhaimpiin suomalaisiin elokuviin. Koskettavan hirveä leffa, mitä mieltä te ootte?

Tuon mustan topin ostin viimeviikolla ja jouduin vaihtamaan sen kerran jo isompaan kokoon. Pienempi oli just niinku nafti, mutta aattelin tuon kutistuvan ehkä hiukan pesussa niin vaihdoin sen sitten. Tuo on aivan ihana päällä ja kesällä tuosta tulee varmaan mun vakkarituote, ainakin toivottavasti ellen kuluta sitä jo puhki. Muuta en ookkaan löytänyt tai emmää edes oo jaksanu ettiä mitään. Tiistaina mennään syömään synttäreiden kunniaksi, joten silloin vois pyörähtää ehkä kattelemassa jotain uutta. Lahjakortteja ku on vielä aika paljonkin jäljella, niin ehkä mää katon ne boyfriendit tai sitten jotain muuta. Ne on kumminkin aika kalliit ja vähän epäkäytännölliset, mutta silti houkuttaa taas hamstrata ne kaappiin.. Yes or no?

8 kommenttia:

 1. Tuo toppi on kyllä ihana, paljonko se makso? :---)
  Boyfriendit kyllä kannattaa hamstrata kaappiin, mun mielestä ne on ihania :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan 14,95€ ! Ja niin oon ajatellutkin, kunhan löytäisin taas ne sopivat :-/

   Poista
 2. rovaniemellä cubuksessa oli ainaki mun mielestä ihanat boyfriend- farkut(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää käydä kattoo, kiitos vinkistä! :-)

   Poista
 3. Pääsitkö sie sinne lappalaiselle töihin? :)

  VastaaPoista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox