8.3.2014

NIKES

two
one
Takki H&m / Housut Vila / College H&m / Pipo Ponkes / Kengät Nike

Kattokaa tuota keliä ja verratkaa sivupalkissa olevaan parin kuukauden takaiseen kuvaan. Lumi on sulamassa kauheaa vauhtia pois ja aurinkoki päätti tänään näyttäytyä ensimmäistä kertaa koko hiihtoloman aikana. Tänään tultiinkin sit kotiin Rukalta ja voin sanoo et aika rentoutunu fiilis. Ihan jees maanantaina palata kouluun. Huomenna alkaa koston uudet jaksot telkkarist, vaikka oisin voinu kattoa ne aikasemminkin netistä. Mut emmä kehannu ko meillon äitin kaa tapana kattoo se yhessä joka sunnuntai.

Tänään multa löyty tämmöstä päältä. Lenkkarit on näkyny nyt monessa blogissa ja iteltäki ko nuo löytyy niin pääsivät jalkaan ihanan kelin takia. Joskus mun mielestä Niken AirMaxit oli ihaan hirveitä, mut nyt tekisin mitä vaan et saisin sellaiset jossain värissä. Ne on niin siistit ja ihanan väriset, sekä kuulemma hyvät jalassa. Ainaki pinkkimustat, pinkkivalkoset ja ihan valkosetkin todellakin kelpais. Antais vähän väriä muillekin asuille.

Otin teille vähän matskua sieltä rinteestä ja katon illalla mitä saankaan niistä aikaseksi, toivottavasti jotain. Mää yritin kuvata kumpanakin kertana ko olin siellä, mut unohin aina normi kitin kotiin joten käytössä oli vain 40mm. Noh, yritetään jotain saaha aikaseks emmä kumminkaa mitään pelkkää rinnettä aikonu kuvata mut näyttää siltä et ne on nyt pelkkää sitä :-D

Nyt alanki katteleen mitä saan aikaseksi kirjailijakansioon, kaks sivua sain tehtyä viikon aikana ja nyt aijon kattoa saanko mitään muuta tehtyä vaikka mulla täytyis se olla melkein jo silausta valmis. Kiire tässä tulee!

3 kommenttia:

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox