12.3.2014

VAATEKUVASTON KUOLAUSTA

007032 041 043 008 Moikka! Mää heräsin tuossa päälle puolituntia sitten päikkäreiltä ja aattelin alkaa tekemään kirjailijakansioita valmiiksi, kunnes meidän tulostin ei toimikaan joten puoliksi mulla jää sitten yks sivu tekemättä. Muutenkin se on vähän pitkästyttävää puuhaa, mutta pakko mikä pakko. Viikonloppuna mulla ei oikeastaan oo ollenkaan aikaa, sillä lähen ituleirille ja mullon siellä varmaan vähän muuta tekemistä eli pyrin saamaan sitten enimmät tehtyä ja ma-ti yönä sitten ainakin loput. 
Mulla miellyttää kauheasti silmään tuo H&m uus kevätkuvasto kuviensa, vaatteidensa ja värimaailmansa perusteella. Löysinkin sen rinksutopin H&mltä mutta joudun käydä vaihtamaan sen kokoa isompaan. Muuten se on aivan täydellinen. Alussa mun piti ostaa erimalliset aurinkolasit, mutta kun näin nuo niin en voinut sanoakkaan nuille ei. Ne lähti matkaan ja on paljon tyylikkäämäät kun ne toiset. Ihanaa muutenkin kun aurinko on alkanut paistamaan ja mun mielialaan se vaikuttaa todella paljon.
Kokeilin myös uutta pastaa tuossa maanantaina. Se oli nimeltään kolmen yrtin kanapastaa joka oli ihan älyttömän hyvää. Kannattaa kokeilla, nimittäin se löytyy Créme Bonjourin kolmen yrtin kermapurkin takaa. Kokeilkaa ihmeessä, itse ainakin vähän myös tuunailin vähän eli siihen voi lisäillä yrttejä ja mausteita miten halua. Myöskin jälkkäriksi maistui uusi Ben&Jerry'sin frozen yogurt jätski. 
Nyt lähden kumminkin katsomaan salkkarit loppuun sekä sen jälkeen kirjoittelemaan ennenkuni jutan kuntokuurit pyörähtää telkkarissa käyntiin. Ihanaa loppuviikkoa!

6 kommenttia:

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox