19.3.2014

IN THE SUNSHINE OF YOUR LOVE

COLLAGE 160 Takki H&m / T-paita Seppälä / Housut Pieces / Kengät Converse / Laukku Zara / Aurinkolasit Bikbok

Moikka! Tänään paisto taas ihanasti aurinko ja päätinkin napsasta parit kuvat mun asusta samalla kun tulin koulusta. Takatalvi näköjään iski ja pakkasmittarit huitelee aamuisin lähellä -20 astetta. En tykkää yhtään, mutta onneksi päivän mittaan lämpenee sinne alle kymmeneen. Tarkkasilmäiset varmaan huomaakin, että mun jalassa ei ookkaan mustat farkut niinkuni aina, vaan tummansiniset! Ostin kahdet uudet housut tuossa viikonlopun aikana, toiset mustat ja toiset tummansiniset. Nää ei ookkaan ihan tavallisen siniset vaan kunnon tummansiniset, eikä ollenkaan semmoiset denimit mistä itse en omakohtaisesti pidä. Nämä farkut on muutenkin ihan huippuluokkaa, lahkeita ei tarvi kaventaa ja nää istuu täydellisesti.

Roosa teki viimeisillä tunneilla mulle kalanruotoletin ja jätinkin sen sitten loppupäiväksi päähän. Mulla on yleensä aina hiukset auki, joten tää on mukavaa vaihtelua. Itse en jaksaisi, enkä osaisikaan edes tehdä kyseistä lettiä näillä tumpelosormilla, joten sanotaanko että hyvä hiuspäivä (paitsi juurikasvu täytyisi tosin värjätä..). Kumminkin mää suuntaankin kattomaan sarjoja sekä viettään vähän rennompaa keskiviikkoa.

4 kommenttia:

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox