1.10.2016

TAKAISIN ARKEEN

30015467476_f4977e3435_o 29965977931_19053abeeb_o 30015468846_65d4842c31_o 30049450055_51e91491d6_o

Moikka moi! Mie en oo kuulkaa kerinny tänne rustaamaan kuulumisia reissun jälkeen, koska oon kirjaimellisesti painanut viikon töitä, kun siihen on nyt ollut mahdollisuus koulussa olleen koeviikon takia, jonka minä sain viettää rennosti ilman yhtään koetta. Maanantaina ikävä paluu arkeen ja pakko myöntää, että osaakohan sitä enää normaalia koulurytmiäkään, kun edellinen jakso oli tosi leppoisa kirjoitusten vuoksi. 

Tampereella oli ihanaa. Siinä kaupungissa on aina ollu jotakin mistä mie tykkään. Eniten ärsyttää vaan se, miten Hämeenkadulla näkyi paljon enemmän edelliseen kertaan verrattuna juopuneita ihmisiä ja sellaista vähän levotonta meininkiä. Kun päästään kuitenkin sillan toiselle puolelle niin ollaan jo lähellä isoveikan kotia ja kaikkea muuta mukavaa. Me ensinnäkin syötiin joka päivä hyvää ruokaa, pyöräiltiin, shoppailtiin, leivottiin ja oltiin vaan. Mie sain unohtaa kaiken turhan ja pääsin tekemään mulle mieluisia juttuja, eikä englannin huonosti mennyt koe enää tuntunutkaan niin ärsyttävältä. Mie meen tai oikeastaan tuun sinne toistekin, että varokaapas vain. 

Tampereelta hyppäsin junaan isoveikan saattelemana kohti Helsinkiä poikaystävän luokse. Me yövyttiin hotellissa ja vietettiin päivä pyöriskellen Helsingin keskustassa. Koitin etsiä itselleni yhtä tietynlaista ja väristä villapaitaa, jonka löysinkin, mutta se oli aivan liian suuri. Saa nähä löytyykö sitä muualta, koska se jäi vähän kaivelemaan. Helsingistä tulin seuraavana päivänä kotiin ja suoraan iltavuoroon. Koko viikko onkin ollut töitä täynnä ja nyt pääsee hengähtämään vähäksi aikaa. 

Onko teillä mitään postausideoita? Tällä hetkellä kaipaisin niitä, koska mie en oo keksinyt mitään. Kaivelen tässä myös edellisiin postauksiin kommentoituja toivomuksia joita mie voisin alkaa toteuttamaan. Nyt kuitenkin mie lähen nukkumaan, että saan ladattua akut täyteen! 

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus taas! Postausideoita: päivä kuvina, huonepostaus, suosikkiblogisi, storytime tai jokin leivontaohje :)

  VastaaPoista
 2. Toivoisin ruoka-,asu- ja myday-postauksia :) joku tulevaisuuden suunnitelmiinkin liittyvä postaus voisi olla ihan mielenkiintoinen tai joku listaus siitä missä on sun mielessä parhaimmat matkakohteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideoista! Mie koitan toteuttaa näitä :-)

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox