22.9.2016

HERMOLOMALLE

IMG_8324

Nyt on kuulkaas saatu pakolliset velvotteet pois jaloista (vihdoinkin) ja kohta suuntaan lentokentälle kohti etelää. Mie meen tänään jo lentokentältä suoraan junalla Tampereelle jonka suunnalla tuun hengailemaan seuraavat n. kolmisen päivää ja seuraavat n. kaksi päivää Helsingin suunnalla. Mie oonki kaivannut tähän syksylle jotain muuta, kuin kirjojen pänttäämistä. 

Ja niistä kirjotuksista vielä sen verran, vaikka niistä nyt ei enää puhutakaan. Yhteiskuntaoppi meni varmaan ihan kivasti, mutta englanti oli tänä syksynä minulle henk.koht tosi vaikea. En ite oo tehny koskaan ehkä niin vaikeaa yo-vihkosta, mutta saa nähä miten menee. Jos ei hyvin, niin keväällä uudestaan, koska parhaani tein ja se joko riittää tai ei! Tältä erää nämä pohdiskelut tässä, vaikka aina tuollaiset kirjotukset saa stressilevelin pomppaamaan kymppitonniin. 

Nyt kuitenkin nokka kohti lentokenttää. Mie en ota kameraa matkaan, joten tuutte saamaan varmaan puhelimen kautta napattuja otoksia. See you later! 

3 kommenttia:

 1. oi nautihan "hermolomasta", tuollaiset irtiotot tulee aina tarpeeseen!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin ja varsinkin tässä vaiheessa! <3

   Poista
 2. Ihanaa lomaa sulle! :)

  VastaaPoista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox