2.5.2016

VAPPUNA

IMG_4744 IMG_4775 IMG_4817-2 IMG_4791 IMG_4737

Moi tyypit! Vappu hurahtikin vauhdilla oli ja vitsi miten ihanasta säästä saatiinkin nauttia. Muistan joskus pienempänä kävellen shortsit ja t-paita päällä vapun aikaan ulkona, koska oli  kunnon helle. Ainoastaan asfaltilla käveleminen oli inhottavaa, koska se ei ollu kerinny lämpeämään silloin. 

Mää vietin vappuni ihan kotioloissa poikaystävän ja hänen perheensä, sekä oman perheeni kanssa. Meiltäpäin on tapana lähteä viettämään vappua Leville Megavappuun, mutta se sai tänä vuonna jäähä multa välistä. Mun tapaan vappuna laitetaan pöytä koreaksi ja niin myös tänä vuonna. Pöydästä täytyy ainakin löytyä kevään ensimmäiset mansikat, ite tehdyt munkit, suolainen piirakka ja hyvä salaatti, skumppaa unohtamatta. Salaatista tuli sen yksinkertaisuudessaan tosi hyvä ja se katosikin parempiin suihin hetkessä, joten tuun jakamaan sen myös tänne. Mitä kaikkea teiltä löyty pöydästä vai mentiinkö siellä ihan perus lihapulla-nakkimeiningillä? 

Tää viikko tuleekin olemaan tosi lyhyt koulun osalta, joten päästään nauttimaan paremmasta säästä sitten pidennetyllä viikonlopulla. Ja toukokuuhan tarkoittaa viimeistä kuukautta koulun penkillä ennen virallista kesälomaa. Saahan jo nauttia, jooko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox