27.4.2016

PERINTEINEN VIIKKOKATSAUS

Kamera on pysyny visusti kaapissa, mutta puhelimesta löytyy aina kuvia jaettavaksi. Nää on monissa blogeissa varmaan suosituimpia postauksia, joten tässä myös mun viikon kuulumisia!

kollaasi1

1// Viikonloppuna päästiin juhlimaan synttäreitä, joten pitihän sinne oikeanlaiset sotamaalaukset värkätä. 

2// Kamu löysi just sellaiset kengät kaupasta joita meikäläinenkin on ettinyt, joten piti kysästä oisko mahollista ostaa samanlaiset. Ja luvan sain!

3// Nyt kaikki suositukset farkuista, koska mun lempparihousut piecesin merkiltään on nyt boikotissa niiden muuttumisen myötä. Mulla meni hajoamaan ainoat mustat farkut ja nyt oon miettinyt bikbokin, sekä ginatricotin housuja. Kaikki vinkit, risut sekä ruusut otetaan vastaan! 

4// Juhlahumua!

kollaasi22

5// Perjantaisin mun koulu alkaa vasta puolilta päivin, joten sitä ennen ehtii ottamaan myös monet seleffiet!

6// Rakastan mannapuuroa, mutta se ei ole mitään ravintorikasta tavaraa. Löysin googlettelemalla speltistä tehdyn täysjyvämannan ja nyt oon syönyt sitä mielelläni. Siitä löytyy varmaan neljä kertaa enemmän ravintokuitua kuin normaaleista ryyneistä. Ja maku ei muutu miksikään!

7// Lentokentällä äitiä vastassa. Ja kattokaa miten valosaa vielä kymmenen aikaan on!

8// Meikän lenkkikaveri. Tän avulla saan itseni edes joskus kävelemään ja juoksemaan. 

4 kommenttia:

 1. Ginan farkuista Mollyt on parhaat, korkea vyötäröiset ja itselle lahkeet juuri sopivan mittaiset. Mutta niistä pitää ostaa mahdollisimman pieni koko ja ahtautua niihin, koska ne farkut löpsähtää parin käytön jälkeen. BikBokin farkkuja en voi kuin suositella! Omat lempparit on ehdottomasti Higherit, joissa on valmiina reijät polvissa! Kannattaa BikBokilla käydessä kysyä myyjältä apua farkkujen valinnassa niin löytyy takuu varmasti täydelliset yksilöt just sulle! ;-)

  Terkuin Tornion BikBokin myyjä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos vastauksesta. Mie kokeilin ginatricotin Alex-nimisiä pöksyjä ja tilasin nyt mollyt liikkeeseen oikeassa koossa, että pääsen kokkeilemaan sitte niitä. Bikbokin housuja en ookkaan testannut, joten pitää varmaan pyörähtää siellä. :-) Mää itte oon niin tarkka housujen kanssa nykyään, että sen täytyy olla kerralla sopiva.

   Ja vinkiksi sellanen (en tiedä tiedätkö jo, mutta...), että niien löpsähtämisen jälkeen kannattaa testata silittää pökät väärältä puolelta höyryllä, niin ne kutistuu takasin napakaksi!

   Poista
  2. Mollyt on muuten ihan unelmapökät mutta nekin taipuu hajota aika vikkelään, ohutta kangasta ku on. :/ Silti jostain syystä löyvän aina itteni ostamassa aina uudelleen ja uudelleen Mollyt, koska muita hyviä en miekään oo löytäny. Mutta ite ainaki oon ihastunu nuihin Mollyihin vaikka aina kyllä ärsyttää ku ne repeää just ja aina samasta kohasta eli tosta reiden sisäpuolelta :D Vinkkejä farkkuihin tarvisin miekin!

   Poista
  3. Tuostaki oon kuullu ja se on tosi ärsyttävää, koska sitä on hankala alkaa ompelemaankaan! :-D Katotaan tuunko päätymään alexeihin, mollyihi tai suuntaanko seuraavaksi bikbokkiin.

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox