31.10.2015

ENTÄ JOS?

Untitled

Siis pakko myöntää, ettei moneen kuukauteen tai vuoteen ole ollut näin hektistä ja suoraan sanottuna hirveää viikon lopetusta. Alkuviikko sujui mallikkaasti, sillä käytiin pyörähtämässä Oulussa pieni reissu äitin kanssa. Siedätyksen takia parit salit jäi välistä, joka urheiluhullulle tuntuu liian tuskaiselta. Mutta sitten se, mikä kruunasi koko viikon: multa varastettiin lompakko ja ystäviltä uudet iphonet. 

Oltiin vanhojen treeneissä ja jätettiin laukut normaaliin paikkaan. Ihan siis sinne, minne on aina jätetty. Eihän täällä kukaan mitään semmosta tekis, joka kävi mielessä - niinkuin aina. Otin puhelimeni taskuun, että saan laitettua viestin kyydeistä, mutta muut jättivät ne laukkuihin ja takkien taskuihin normaaliin tapaan. Treenattiin ja tokaistiin niiden päätteeksi, että miten kivaa olikaan. Sitten totuus paljastui -  6 puhelinta ja 2 lompakkoa varastettu

Koko perjantai on juostu edes takas ja ympäri ämpäri. Asia on poliisien hoidettavana ja ainoa asia mitä tässä pitää tehdä on toivoa parasta ja odottaa. Koskaan ei tullut mieleen, että näin voi käydä ja nyt se sitten kävi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox