18.10.2015

PATIKOIMASSA

IMG_2277 IMG_2195 IMG_2119 IMG_2290 IMG_2204

Lauantaina pyörähdettiin Kiutakönkäällä pieni patikointireissu joka kyllä teki hyvää. Vaellus kuukausi pari sitten oli yks elämäni hauskimpia ja rankimpia kokemuksia fyysisesti, joten 9km patikointi tuntui oikein leppoisalta Kiutakonkäällä verraten Pallaksen maastoon. Paisteltiin makkarat ja illalla käytiin saunassa. Pitäis käydä useamminkin Rukalla rentoutumassa, koska viimeksi siellä tuli oltua juhlistamassa synttäreitä Springbreakin aikoihin. 

Se ois nyt sitte taas lomat lusittu ja seuraava on vasta jouluna. Mun loma kului aikalailla treenaillessa, tuolin hiomisessa ja maalaamisessa, sekä nukkuessa vähän pidempiä yöunia mitä yleensä. Viikon päätteeksi lähdettiin pyörähtämään pieni hengähdyspaussi Rukalla ja tänään tultiin sitte päiväsellä kotiin. Huomenna alkaa taas arki, sekä ensimmäiset wanhojentreenit ja autokoulu, ääks :-D Toisen aerobisen vuoro on tänään, joten suuntaan seuraavaksi nokkani iltakävelylle.

Ps. Unelma Itsestä- arvonnan voitti Anni! Sinuun on otettu yhteyttä. :-)

12 kommenttia:

 1. Mukavat maisemat, kelpaisi itsellekin tehdä muutama reissu johonkin kauas ja syvälle, missä kuuluu vain linnut ja luonto! Mulla alkaa myös huomenna autokoulu, täällä ollaan aika jnnittyneissä tunnelmissa :D Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Puhdistaa mieltä ja kehoa huomattavasti :-D Kääks, onneksi sieltä löytyy myös muita.

   Poista
 2. ooih patikoiminen kuulostaa ihanan rentouttavalta ! keskelle mettää voisin minäki lähteä, vaikka mökille jos ei muuta :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat maisemat, pitäis kyllä harrastaa tota suomessa eräilyä vähän enemmän, kun siitä nauttii kuiteski :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Pitäs vaan lähteä kun siihen on ihan tosissaan mahdollisuus :-)

   Poista
 4. Kuusamon seutu on mun lemppareita päiväretkille. Siellä on vaikka mitä nähtävää sopivan mittaisissa paloissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Kuusamo/Ruka on kyllä täynnä kaikkia ihania polkuja päiväretkille! :-)

   Poista
 5. Olipas Yllätys että Anni arvonnan voitti :--) itse en siksikään osallistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvonta on suoritettu random.orgin arvontakoneella ihan asiallisesti. Onneksi itse henkilökohtaisesti tiedän arponeeni asian oikein, mutta on valitettavaa, että sinusta tuntuu tuolta. Voit toki tulla ihan nimellä kysymään niin voin laittaa sulle screenshotin tuloksesta :-)

   Poista
 6. Älyttömän siistejä kuvia ! Nice !

  VastaaPoista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox