18.3.2015

VIERAAN KAMERAN TAKANA

DSC07122 kopio DSC07154_hiuksetok DSC07162 (1) DSC07192

Ihanaa keskiviikkoa hei! Tänään oli tosi lämmin ilma ja rakas ystäväni Anna vetäs mua vähän hihasta, että hei sulla on kiva asu, joten haluaisitko käydä kuvaamassa sen. No alussa luulin olevani paljon kiireisempi, mutta löytyhän sieltä sopiva välitunti. Ilma oli tosi lämmin ja tarettiin hyvin kävellä Tyttöjen talolle asti kuvaamaan. Kyseinen talo on aivan ihana ja varmaan tuutte näkemään lisääkin, sillä innostuin Annan kuvista tosi paljon. Kiitos!

Mää oon tänään ollut melkein kokonaan vaan koneen ääressä kirjoittamassa filosofian esseetä. Kyseinen aine ei todellakaan ole mikään mieluinen, mutta sain ihan hyvin tekstiä aikaiseksi ja pystyin jopa palauttamaan sen ajoissa. Loppuvaiheessa iski sellanen jumi ja päänsärky, että käväsin pienillä palautuksilla salilla. Mää muuten kärsin kevään aikana paljon päänsärystä ja se ikävä kyllä johtuu tästä valopilkusta. Toivottavasti mun silmät alkaa pian tottua lisääntyvään valoon, ettei tarvis kauheasti kärsiä, sillä päänsärky ei todellakaan ole mikään erityisen kiva. Aurinkolasit ois varmaan ihan must juttu kunhan jaksaisin käydä vaan hakemassa yhdet mieluisat, jotka bongasin tänä aamuna. Nyt täytyy kumminkin suunnata suihkuun ja nukkumaan, laters!

Kuvat: Anna Enbuske / Annadele

6 kommenttia:

 1. Ooot niin upea! ihana asu ja ihana hymy sinulla Iida :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) Ihana, kun on alettu kommentoimaan.

   Poista
 2. Ihana Iida! Oon niin kateellinen sulle tosta kuvauksellisuudesta.. Ja käyppäs kurkkaamassa mun blogista haaste jossa säkin oot mukana :) -> http://lauraemiliav.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia. Kävin kurkkaamassa ja täytyy pistää korvan taakse, että suoritan haasteen toivottavasti jossain vaiheessa. :-)

   Poista
 3. oi aiva ihania kuvia !! ja asu on kyl iha täys kybä <3 oon ehkä aika kade noista kengistä!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula :-D Joo asu oli melko hopputuotos, mutta ehkä hyvä sellainen. Ja kengistä on syytä ollakin kade, ne on aivan hemmetin ihanat! :-D

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox