16.3.2015

WEEK 11

Untitled  

1//Maanantaina en mennytkään suoraan koulusta salille, vaan meille tuli ministeri Sirpa Paatero puhumaan, jota jäin mielenkiinnolla kuuntelemaan. 2//Rakastan tätä, että aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta. Vielä kun saisi nuo lumet tuosta kuvasta pois, sillä meille satoi viime viikolla tammikuu takaisin. 3// Ja niinkuni mainihdin, oon käynyt salilla nyt yli kahden kuukauden ajan säännöllisesti. Kerrankin jotain, joka mua kiinnostaa! 4// Ja yks mun lempisalaateista, johon tulee perusvermeiden lisäksi tonnikalaa ja fetajuustoa aurinkokuivatussa tomaatissa.

Untitled

5//Pakko myöntää, että ihan yllätyin mitä ruokaa isoveli osaakaan tehdä. Aivan super hyvää! 6//Käytiin myös pelailemassa tyttöjen kanssa jääkiekkoa, mutta se ei meenannut lähteä oikein rullamaan, koska unohdettiin alussa se kiekko kotiin. Mahtavaa. No saatiin me sitten kiekko lainaan ja "pelit" käyntiin. 7//Célfie, eikun mulla näkee harvoin hiukset kiinni ja varsinkaan nutturalla. 8// Ja viime mummolareissulla kyseinen söpöliini oli vielä masussa. Vauvat on vaan niin ihania!

Mää en todellakaan muista kuvailla melkein mitään kuvia viikkoisin, mutta kerrankin löytyi sopivasti pari julkaisukelpoista kuvaa nii pitihän ne tulla jakamaan tännekin. Pyrin toteuttamaan näitä viikkopostauksia todellakin useamminkin kunhan vaan saan itseen enemmän potkua. Huomenna luvassa liikuntapäivä ja laskettelua, eli kiva päivä tulossa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox