8.3.2015

SPORTLOV

IMG_7453 IMG_7464 IMG_7572 IMG_7632 IMG_7512

Hiihtoloma on nyt pulkassa ja huomenna palataan taas koulunpenkille. Viikko meni hurjaa vauhtia ja täytyy sanoa, että sais olla samantien samanlainen viikko perään. Alkuviikon olin vaan kotona ja tiistaina kävinkin katsomassa Luokkakokouksen. Leffa oli äärettömän hyvä ja suosittelen todellakin menemään katsomaan, jos sulla on vähäänkään sitä huonompaa huumorintajua :-D Suomalaiset leffat on yleensä todella masentavia ja tämä oli todellakin vastakohta niille. 

Keskiviikkona otettiin autonkeula kohti Kuusamoa pienelle hiihtoreissulle. Käytiin heti torstaina rinteessä jolloin oli ihan mahtava ilma. Ei paistanut aurinko, jolloin säästyttiin silmien vuotamiselta, oli todella lämmin keli eikä tuultakaan näkynyt tai tuntunut missään. Perjantaina käväsin pienellä hiihtolenkillä, jolloin olikin jo vähän huonompi keli. Ja samana perjantai-iltana tulinkin kotiin ja nyt oon viettänyt rentouttavaa viikonloppua hyvässä seurassa. 

Huomisen ruotsin sanakoe valitettavasti kolkuttelee, joten mun täytyy nyt lähteä sen pariin. Koeviikkoonkin on enää pari viikkoa ja sitten alkaa jo uusi sekä viimeinen jakso tälle vuodelle. Mihin tää aika oikeasti katoaa? Koitan muuten saada sen kysymyspostauksen tässä parin päivän aikana ulos, kunhan saan vaan siihen kuvattua parit kuvat. Ja ainiin, ihanaa naistenpäivää naikkoset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox