10.12.2014

KULUNEILTA VIIKOILTA

IMG_2214-checker
1// Koeviikolla, kun lukeminen ei enää kiinnosta. Onneksi koeviikko on ohi ja tulihan sieltä ihan kivoja arvosanojakin, vaikka luulin joidenkin menneen huonomminkin. 2//Oon ihan koukussa Extant-sarjaan, jonka viimeisen jakson katoin juuri toissapäivänä. Tää sarja on niin mahtava! 3//Kun meilläkin oli vielä talvista. Nykyään maisema näyttää vähän erilaiselta. 4//Celfié
IMG_3191-checker
5//Ei tarvi varmaan enempää selitellä? Kuvanmuokkaus tarvii vielä hienosäätöä, mutta hyvin sitä ajan kanssa oppii. 6&7//Koulussa äidinkielentunteihin kuuluu myös käynti teatterissa. Kyseinen näytös oli hyvä ja mulle sopivia puujalkavitsejä täynnä. Miinuksena vaan näytelmän pituus, joka kesti yli kaksi tuntia. 8//Löysin pitkästä aikaa raitapaitulin. Harmi, etten muistanut napata kuvaa koko asusta.
IMG_3194-checker
9//Sunnuntaipäivällinen koostui savustetusta lohesta ja muista lisukkeista. 10//Kun alkaa suorastaan vituttamaan, suosittelen leipomaan piparkakkutalon. Mää kärsin kauheasta itkupotku-raivarista toissa päivänä ja vitutukseen aloin leipomaan piparkakkutalon osia, joka ihme ja kumma auttoikin pahimpaan tuskaan. 11//Itsenäisyyspäivänä käytiin koululla sytyttelemässä kynttilöitä. 12//Kerran koulun jälkeen pyörähdin kaupassa hakemassa tarvikkeet joulutorttuihin.
IMG_3193-checker
13//Musta on niiiin kivaa meikata aina viikonloppuisin rauhassa ja käyttää mm. tummempaa silmämeikkiä. 14//Siinä ne, vitutuksenmultihuipentuman aiheuttamat tuotokset. Vielä kokoamista vailla, tosin.. 15//Yks mun lempilauluista tällä hetkellä. 16//Ootd ja silleen. 

Jouluun on enää parisen viikkoa aikaa ja lunta ei näy melkein missään. Myöskin oon onnellinen siitä, miten hyvin koeviikko meni sen ollessa melko rankahkon puoleinen. Kaikesta selviää, eikös? Oon nyt yrittänyt harjoitella käyttämään tätä Macbookkia paremmin joka ilta, mutta ainoastaan kuvanmuokkaus aiheuttaa harmaita hiuksia. Jos jollain on vähänkään mitään vinkkejä, niin antakaas tulla! Mää katoin tässä illanpäälle yhden mun lempileffoista, Lolin. En vaan tajua, miten hyvä se jaksaa aina olla. Nyt kumminkin suuntaan suihkuun ja nukkumaan, sillä viime yö tuli vietettyä Hobitin ensi-illassa kello kolmeen asti yöhön. Good Night!

6 kommenttia:

 1. Mulla ainaki meni jonku aikaa, että älysin täysin kaikki Macbookin kuvanmuokkaushommat ja että miten saisin kuvia kätevimmin siirrettyä ynnä muuta.. Ite oon vaan tyytyny nykyään muokkaileen iPhotolla, sillä voi kummiski iha näppärästi säädellä valosuutta ja varjoja siitä kuvan histogrammin kohalta ja harvoin mun tarviikaan sitten muuta tehdä! On mulla koneelle ladattuna Picasaki, mutta sitä tulee harvemmin käytettyä, oikeestaan vaan jos haluun kuvat mustavalkosena, sillon mun mielestä sillä tulee nätimpää jälkee :-D En oo jotenki vaa jaksanu perehtyä hirveesti, mutta luulisin että netistä vois löytää jonkinlaista tietoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo siinäki on vähän ongelmaa :-D noh, kyllä tämä tästä!

   Poista
 2. kehtaakko linkata tuon hanging treen version tähä ku en löyä sitä millään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.youtube.com/watch?v=F3hTW9e20d8 :-)

   Poista
 3. Mie suosittelen ostamaan Lightroomin jos sulla ei vielä ole sitä, minusta sillä saa yksinkertasesti kaikista näteintä jälkeä aikaan eikä sen käyttökään ole vaikiaa ku pääsee siihen sisälle :) hinta kirpasee pikkasen mutta on se sen arvonen jos joutuu/haluaa muokata kuvia ja paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä oo muistanutkaan koko Lightroomia! Täytyy tutustua ja katella millanen se on. :-) Kiitos vinkistä!

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox