14.12.2014

GINGERBREAD HOUSE

IMG_3594 copyIMG_3587 copyKerroinkin jo teille siitä mun piparkakkutalosta, jonka tein vitutukseen. Kun joulukuu saapui luoksemme vannoin, etten tekisi yhtään piparia tai todellakaan mitään piparkakkutaloa. Tässä se koko tuotos sitten komeilee. Tosin koristelin tän vasta lauantaina ja siihenkin meni ikuisuus. Alussa koristelu oli kivaa, niinkun aina. Lopussa ei. Ensimmäiseksi piparkakkutaloksi tää ihan menettelee. Kaavat siis piirsin itse käsin, koska en löytänyt mistään tarpeeksi isoja valmiina. Olisin halunnu ehkä jonkun muun mallisen, mutta en löytänyt mitään erityisen kivoja kaavoja, joten päädyin perus taloon. Koristeluun en jaksanut edes käyttää aivoja ja mentiin sitten ihan peruslinjalla, tehään siis mitä päähän tulee. Pikeeristä tuli ehkä vähän liian jämäkkää, mutta ainakin se on kivempaa, kun se ikunen tomusokerisössö. Eniten mua naurattaa nuo pienet hutikoidut koristelut varsinkin talon etuosassa. Ehkä mä selviän tästä kamalasta sotkutalosta. Isoveli toivo kyllä yhdessä vaiheessa, että tekisin slummitalon ja sehän se oliski ollu helpomi. Noh, kumminkin oon ihan tyytyväinen tuotokseen. Oottako te leiponu piparkakkutaloja? Mää uskon, että tää jää mun ensimmäiseksi ja ehkä viimeiseksi.

Tsiigailen tässä samalla Cheekin konserttia Neloselta ja sain kuulla, että mää taidan lähteä viikon päästä loman kunniaksi Etelään! Huomenna starttaa vika viikko koulua tälle viikolle ja mää oon jo ite ihan lomafiilareis. Pitää varmaan vielä keskittyä vikaan viikkoon täysillä ja sitten pääsee ansaitulle lomalle. Ihanaa vikaa viikkoa kaikille, mä lähen nyt tekemään läksyjä!

6 kommenttia:

 1. tosi kivan näkönen piparkakku talo! ♥ ite ei oo tullu leivottua tommosta vielä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :-D Eikun tekemään, jos innostusta löytyy.

   Poista
 2. Meinaatko etelällä jotain Espanjaa vai Etelä-Suomea?

  VastaaPoista
 3. Voiii kuin söpö piparitalo ^^ Ite en jaksais värkätä ku pelkkien piparien koristelussa meinas hermo mennä :'DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! :-D Joo se taitaa olla jotenkin tuttua täälläkin, koska piparien koristelu tuntuu nykyään niin työläältä :-D

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox