30.12.2014

CHRISTMAS EVE

IMG_3933IMG_3861 IMG_3778IMG_3832IMG_3871 IMG_3939En oo jaksanut pahemmin kaivella kamerasta kuvia esille, mutta nyt kun tuli sopiva hetki niin päätin tulla jakamaan teille parit kuvat. Mun jouluaatto oli just sellanen mitä ajattelin. Aamulla syötiin inhoamaani riisipuuroa kanelilla. Illalla vietettiin aikaa perheen kanssa syöden herkullista jouluruokaa ja avaten lahjoja. Silti pakkasta ja auringonpaistetta riitti ulkona vaikka muille jakaa. Mää ehdin jo pelätä, ettei meille tuu valkoista joulua, mutta juuri pari päivää ennen jouluaattoa lumet satoi maahan ja pakkaset kiristyi oikein kunnolla. Lahjoja tuli odotettua enemmän ja tuli myös pari pakettia annettua. Jouluna mää söin vähän liikaakin ja suklaata jopa niin paljon, että iho alkaa näyttämään merkkejä siitä. Ja tietenkin sitä suklaata löytyy vielä monta rasiaa. Yöllä käytiin joulupulkkamäessä ja näin yhtä ystävää ekaa kertaa koskaan. Vois sanoa, että mulla oli aivan ihana joulu ja sain aivan ihania lahjoja! Minkälainen joulu teillä oli? Poikkesko se jotenkin edellisistä jouluista, vai oliko ihan perinteisen kaavan mukaan?

2 kommenttia:

  1. hyihyihyi munkin iho ärtyynty.. onneks vaan kerran vuodessa tää joulu XD!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii'in :-D Ihan kauheaa ko naama kukkii ko kukkapellot. JA onneksi joulu on vaan kerran, nyt ei sitten suklaata vähään aikaan :-D

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox