30.11.2014

29/11/2014

valkoinen10:15 Kello soi. Oon tottunut heräämään jopa viikonloppuisin kellon herätykseen, joten se on jäänyt tavaksi. Voisin sanoa, etten ole herännyt ilman kelloa yli vuoteen. Väsymys painaa, kuten joka aamu. Taidan jäädä vähäksi aikaa lepäämään.

10:17 En saakaan enää unta ja alan selaamaan yöllisiä tapahtumia instagramin puolelta. Eipä taaskaan mitään erityistä..

10:34 Nousen ylös. Nälkä riivaa ja jalat laahustaen taaperran jääkaapille etsimään jotain hyvää aamupalaa. Sanon samalla huomenta äidille. 

10:42 Teen aamupalaksi pari leipää ja otan kylkeen rahkan, sekä keitetyn kananmunan. Juttelen samalla päivän menoista äidin kanssa. En millään jaksais lähteä liikenteeseen. iPelaan samalla Kim Kardashianin Hollywood-peliä. Miks mäkin jäin tähän koukkuun.. 

11:12 Sanon huomenet isoveljelle, joka kömpii kolostaan. Nyt on aika mennä laittamaan naama kuntoon, sillä kohta täytyy lähteä liikenteeseen. Mää vihaan niin kauheasti olla myöhään liikenteessä.

11:35 Naama kunnossa ja jotain vaatetta päälle. Päätän laittaa vaaleansinisen sifonkipaidan sekä mustat farkut. Tänään ei erityisemmin jaksa panostaa parin kaupan takia. 

11:55 Nyt on pakko lähteä. Päätän kumminkin loppumetreillä käydä vaihtamassa mustan villapaidan beigen takin alle, sillä se ei vaan päättänyt sopia tän päivän takkivalintaan. Ja tietenkin matkalla nappaan purkan suuhun.

11:57 Expertti kutsuu ensimmäisenä. Näin viikolla sieltä tulleessa mainoslehdessä kaksi hyvää tarjousta, jotka aijon nyt metsästää itselleni.

12:20 Missä hemmetissä ne myyjät on? Oon pyörinyt tässä tietokoneiden kohdalla jo kymmeniä minuutteja. Kierrellään sitten aikamme kuluksi muualla.

12:30 Hohhoijaa. Aina ennen täällä kyllä hyökkäsi 10 myyjää kimppuun, mutta nyt ei näytä löytyvän mistään. Meidän edestä on mennyt varmaan 15 muuta asiakasta, joita on palveltu. Nään mokkamastereiden läheisyydessä jaettavan Pauligin kahvia ja kaakaota. Haenpa odottelun ajaksi kupposen.

12:45 Vihdoin palvelua. Välillä myyjä kävi jopa sanomassa, että menee vielä pieni hetki. Haloo, me tultiin ennen noita, ketä palvelet nyt? Ois pitänyt itsellä käydä vetämässä jotain hihasta, muttakun olen tottunut siihen niin kovasti, että sieltä tulee joku heti auttamaan.

13:15 Kävelen kaupasta ulos uuden ihanan tietokoneen kanssa. Voiko olla parempaa fiilistä, kun uuden tietokoneen saaminen? Materialismionnellisuus huipussa.

13:16 Nyt suunnaksi K-Citymarket, yh.

IMG_3493 13:28 En millään jaksais mennä K-Citymarkettiin. En tajua, miksen voi sietää kyseistä kauppaa. Ainoana asiana mitä täältä haen, on ne pari meikkituotetta joiden takia tultiin.

13:32 Ehkä otan vielä ton ja ton...

13:43 Kassalla vihdoin. 

13:45 Ja nyt matka jatkuu prismaan. Jokaisessa kaupassa näyttää vallitsevan joku marraskuinen masennus.

14:25 Ja nyt matka jatkuu taas K-Supermarkettiin. Ihankun en olisi jo tarpeeksi rampannut kaupoilla, mutta.. niin.

14:40 Vihdoin kotiin. En ois jaksanutkaan pyöriä missään enempää. Tarjoukset on vaan aina eri kaupoissa. Ehkä mä joskus opin olla juoksematta niiden perästä.

14:55 Kotona vihdoin. Puran tavarat ja ostokset jääkaappiin äidin avuksi.

15:00 Alan laittaan jotain hoppusafkaa. En keksi muuta, kun pussipastaa. Mulla on niin kova nälkä.
Päätän jopa keittää veden kuumaksi teenkeittimessä, jotta saan veden nopeasti kiehumaan.

15:16 Jes, vihdoin safkaa. En oliskaan jaksanut odottaa enää.

15:40 Jos nyt jaksaisin laittaa vanhan koneen kaappiin ja aloittaa puhtaalta pöydältä uudella tietokoneella. Pitäis vaan muokata eilisestä abien päivästä kuvat parille tytölle ja hoitaa pari muuta asiaa.

16:10 Avaan uuden laatikon. Macbook Air. Tää on aivan ihana! Hei, mikä päivitys? Häh. Noniin, mites macbookit toimikaan? Nyt voisin olla koneella koko loppu illan.

18:30 Oho. Aika vierähti sen vertaa, että nyt vois käydä syömässä vähän välipalaa. Päätän ottaa todella terveelliseksi välipalaksi joulutortun ja lasin kylmää kokista, great.

18:35 Eilinen Posse tulee telkkarista. Jämähdyn seuraamaan sitä. Posse on niin hyvä perjantai-illan ohjelma, että oksat pois. Eilinen jakso varsinkin, sillä en oo varmaan koskaan nauranut noin paljoa!

19:00 Jaa, voisin pyörähtää facebookin puolella. Ja taas mä oon tän koneen kimpussa. Päätän samalla värkätä laskuja BTKn puolesta.

19:30 Jaa viimeinen Putous-jakso alkaa pyörimään taustalla. Hyvinhän se ilta näinkin kuluu, sillä tänään mulla ei olekaan mitään hinkua liikkua eilisten allergiatestien jäljiltä. Enkä kyllä saisikaan, mutta huomenna on pakko päästä liikkumaan.

20:58 Mitä.. voittiko tuo kurre koko homman? Nyt menee yli hilseen. 

029 21:00 Suljen tietokoneen ja keskityn katsomaan Amazing Racea. Tää ohjelma on ollut yks mun lemppareista pienestä pitäen, enkä vaan voi jättää koskaan katsomatta yhtään jaksoa vaikka ne olisivat jopa vanhoja.

22:30 Haen taas pientä iltapalaa. Tonnikalaa ja rahkaa. Otan kulhon sipsejä samalla, kun selaan kanavalistaa läpi. Ei mitään taaskaan. Voisin tehdä taas jotain järkevämpääkin..

22:45 Makaan sohvalla tekstaten ja selaamalla läpi instagramia. Toistan instagramien sun muiden selaamiset parin minuutin välein. Ihmekkään kun ei tapahdu mitään erityisempää.

23:10 Siirryn omaan huoneeseen kuuntelemaan musiikkia ja opettelemaan kuvien siirtämistä koneelle.

23:30 Alan värkkäämään Flickrin tunnuksien kanssa. Miten saatankan aina unohtaa ne, ja toiseksi miksi olen luonut kolme eri tunnusta? Kaivan vanhan koneen kaapista vain Flickrin takia. Hmph.

00:15 Päätän käydä vielä suihkussa.  En jaksais millään, mutta taidan silti nosta peppuni tästä sängyltä ja kömpiä sinne..

1:15 Jahas, taas on kello melkeen puoli kahden aika ja suihkuunkaan en ole päässyt. Nostanpa nyt sitten vihdoin peppuni ja menen suihkuun.

1:35 Äh, taas kello on puoli kaksi. Voisin alkaa nukkumaan samantien.

1:38 Siirryn sängyn pohjalle selaamaan instagramia ja muita sovelluksia. Weheartit kyllä taitaa koukuttaa taas pitkäksi aikaa.. noh tämän kerran.

1:55 Jos nyt menisin nukkumaan. Laitan puhelimen laturiin sen huutaessa akun ollessa alle 20 prosenttia. Peitto korviin ja hyvää yötä!

4 kommenttia:

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox