28.11.2014

PALUU 80-LUVULLE

044 098 028 045 138 072 Abit laittoi tänään jalan koreaksi 80-lukuisella teemallaan. Tuli varmaan monelle selväksi, että koulua on jäljellä enää 80 päivää. Värikkäitä asuja, krepattua tukkaa ja vyölaukkuja joka puolella. Välitunnella ja joustolla oli aina jotain kivaa meille muillekin. Musiikkia oli laidasta laitaan. Itse vietin puolet päivästä muualla, mutta onneksi kerkesin kumminkin joustolla oleviin tapahtumiin. Koko päivä oli todella kiva ja mukava näin pienen vaihtelun vuoksi. Yllätyin suuresti, miten hienoksi abit oli saaneet Lyskan. Katossa komeili ET ja seinillä oli pacmanista tuttuja haamuja. Jos joku nyt sattuu lukemaan tätä tekstiä ja haluaisi itselleen päivästä kuvia, esim. edellä mainittuja ihan aidossa koossa ja ilman pientä hienosäätöä, niin otahan yhteyttä vaikka facebookissa. Onneksi on perjantai, sillä sitä tarvitaan just nyt. Ihanaa viikonloppua siis kaikille ♥

4 kommenttia:

  1. mitä mieltä oot lukiosta? :) millä perusteella valitsit lyskan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään lukiosta tosi paljon sen takia, että siellä on paljon vapaampaa. Jotkut sanoi, että lukio olisi rankkaa, mutta musta tuntuu, että olen varmaan ainoa kenen mielestä näin ei ole :-D Valitsin lukion, koska en tiennyt vielä mitä halusin isona. Myöskään ei löytynyt haluamiani aloja ammatti-lukiona. :-)

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox