6.11.2014

PUHELINKUVIA

Untitled
1// Yks päivä alkoi kivasti allergiatesteissä, joista selvisikin pari jo tiedossa ollutta allergiaa. Kyseisille allergioille aloitetaan onneksi siedätyshoito, sillä musta tuntu viime kesänä että en selviä hengissä. 2// Ostin Luleåsta Oreoita ensimmäistä kertaa koskaan. Yllätyin siitä, etteivät ne olleetkaan niin hyviä mitä luulin. Dominot vie! 3// Yhden päivän asua, jolloin päällä uusi Luleåsta mukaan napattu farkkuliivi. Oon etsinyt kissojen ja koirien kanssa kyseisenlaista farkkuliiviä, mutta hinnat ovat olleet aina niin korvissa. Nyt se löytyikin halvalla Carlingsista. 4// Mun uus lempparibiisi. Kaks mun lempiartistia mahtavan kappaleen parissa!
Untitled
 5// Mää tykkään kauheasti pukeutua hameisiin ja voisin hamstrata niitä itselleni monet kappaleet. Tässä yks mun lemppari yhdistelmä, nimittäin hame ja iso neule. 6// Tottakai uusi B&J täytyi testata, mutta ei se voita mun ikuista lempparia. 7// Yhdeksi suosikki-iltapalaksi on noussut tonnikala, johon pilkoin joukkoon tomaattia ja kurkkua. 8// Päästiin tunnilta aikaisemmin, niin hain taas kukkia kaupasta. En vaan voi mitään, että ne on niin ihania.
Untitled
9// Kävin viime viikolla iskän mukana nissenillä testaamassa sille laseja, kunnes huomasin laittaneeni itselle tilaukseen lasit tuosta nuin vain. Rakastuin kyseiseen malliin, enkä muita laseja en edes halunnut kokeilla. Mun päähän sopii muutenkin monet lasit, joten valinta oli melko helppo. 10// Tuli tehtyä pitkästä aikaa cookiesseja, koska löysin vihdoin kaupasta suklaahippuja. En oo koskaan löytänyt niitä, kunnes huomasin niitä olevan vaikka missä maussa leivonta hyllyllä! 11// Pumpissa, jos missä on hyvä purkaa turhautuneisuutta ja energiaa. 12// Viime perjantain asukokonaisuus. Tykkään niin hirveästi tuosta asusta, että taidan kuvauttaa sen teille joku päivä paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox