14.11.2014

MUSTAA VALKOISELLA

253 239 284 295 Ja taas se aika koittaa, kun koeviikko starttaa seuraavalla viikolla. Kamera on pysynyt visusti kaapin perällä, eikä sitä ole käytetty melkein ollenkaan syysloman jälkeen. Vain elämää päättyi viikko sitten, eikä telkkarista tule toistaiseksi mitään katsottavaa. Ajattelin ehkä pyöräyttää If I stay-elokuvan pyörimään illanmittaan ja aamulla nukkua pitkästä aikaa pitkään. Ajattelin ehkä aloittaa kokeisiinkin lukemisen ajoissa ja toivottavasti myös sen lupauksen pystyisin pitämään itselleni. Mulla tulee olemaan melko vaikeitakin aineita tässä jaksossa pyöriteltävänä, mutta toivottavasti selvitään kunnialla läpi. Onhan tässä koko jutussa vielä totuttelemista, kun kokeet on laitettu samoille viikoille. Oon kumminkin aina ollut vähän sitä viimeinen ilta on se paras aika lukea- tyyppi. Varmaan jossain vaiheessa kostautuu, hehheh.
Kumminkin pyörähdetääs asiaankin. Oon tykästynyt kauheasti käyttämään hameita, vaikka säät on enemmän ehkä kääntynyt jo toppatakkien puolelle. Laukku löytyi parilla eurolla kirpparilta ja asukokonaisuus on yhden aamun aikaansaannos. Tykästyin kovasti tähän yhdistelmään ja tämä on näkynyt mulla jo päällä pariinkin otteeseen. Mitä mieltä siellä puolella ollaan, sopiiko hameet talviseen säähän? Mää lähden nyt pyörittelemään kaukkaria kädessä, katsomaan varmaan sen leffan ja muuten vaan viettämään perjantai-iltaa! 

4 kommenttia:

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox