6.9.2014

SYKSYINEN

141 088Syksy. Again. Kun elokuu vaihtui syyskuuhun, niin oli meidän pihakoivusta vaihtunut vihreät lehdet keltaisiin. Ilmat on viilentyneet kerralla monta astetta ja useimmat puut ottaneet itselleen kauniin keltaisen, oranssin tai punaisen värityksen. Syksy on itsessään ihan kiva vuodenaika, mutta kun tietää sen kylmyyden saapuvan päivä päivältä niin ajatus ei houkuta. Rakastan kumminkin paksuja villapaitoja, kaulahuiveja ja syystakkeja. Rakastan, kun voi käyttää villapaitoja ja hameita, eikä tule edes kylmä. Asukuvia ottaessa ilma oli kivan viileähkö, mutta samalla kivan lämmin. Meillä oli kiirus kaupunkiin ja vasta nyt huomasin että mun laukkuni on väärinpäin. Se ei siis ole tahallista, mutta otetaan vaikka uutena muoti-ilmiönä. 

4 kommenttia:

  1. Mistä noi housut on? Tosi kivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin kirpparilla jollain parilla eurolla, mutta ne on alunperin Zarasta :-) mustakin ja maailman rennoimmat jalassa.

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox