21.9.2014

TIMANTTIHÄÄPÄIVÄNÄ

255 058 310 073 kollaasi1123 317 132 kokoMummon ja papan timanttihääpäivä oli kerrassaan ihana. Tuli nähtyä sukulaisia monien vuosien takaa ja niitä, joita on jopa ollut ihan ikävä. Sinä päivänä ilma oli todella lämmin, syksyinen ja aurinkoinen. Meidän sukulaiset järjesti juhlan ylläyksenä rakkaille vanhuksille ja siitähän ne yllättyivätkin. Puheita, paljon naurua ja iloa. Hyvää ruokaa, lauluja ja tansseja. Eipä muuta olisikaan voinut toivoa, Toivottavasti kuvissa välittyy jotenkin edes tunnelma. En halunnut laittaa sukulaisista erityisemmin mitään kuvia, koska en tiedä olisinko edes saanut. Myöskään en kuvannut erityisemmin muuta, kun heitä muistoksi siitä hetkestä. Myöskin kuvakokoelmissa on harvinaisuutena kuva melkein koko suvusta. 
Huomenna mulla on ensimmäinen koe koeviikolta ja sen takia olen tänään viettänyt aikaa nenä kiinni historiankirjassa. Monia tunteja takana ja vielä pari mindmappia, sekä käsitteitä niin voi mennä hyvin mielin nukkumaan. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta, nyt takaisin historian pariin!

2 kommenttia:

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox