12.5.2014

MOTHER'S DAY

009 032 078 067 Tää postaus on näköjään ruoka- ja mansikkapainotteinen, pyydän sitä anteeksi. Tässä välissäkin pyörähti vappu, sekä näköjään äitienpäivä. Vappu meni mukavasti leffoja katellessa sekä syödessä vappuherkkuja. Nyt siitäkin on kulunut jo melkein kaks viikkoa, enkä oo näköjään osannu piettää postaustahtia yllä vaikka oon yrittänytkin kuvailla. Torstaina katoin Jim:iltä vissiinkin Teemu Laurelin kokkausohjelmaa ja hän teki rocky roadia. Tuli kauhea himo kokeilla ja pakko testata uudelleenkin. Itse en suklaasta kauheasti välitä, mutta tätä voisin syyä joka päivä. Myös käväisin työhaastattelussa viime viikolla ja sain paikan! Ihanaa että on jotain hommaa kesällä ja mää uskon, että mun työ tulee olemaan enemmän kuin huippua.
Erika saapui viime lauantaina takaisin Suomeen ja tuliaisten kera. Hän oli pyörähtänyt mun lempparikaupassa, Victoria's Secretillä ja ostanut mulle Aqua Kiss-bodymistin. Sain kuulla tänään jo Riikalta että; ''Iida tää tuoksuu ihan sulle!'' No niin se tekeekin ja se myös tuoksuu ihan itse Erikaltakin. 
Äitienpäivää me juhlittiin jo lauantai-iltana syömällä vähän hienostuneempi ateria, jonka me muut saimme tehdä. Sunnuntaina aamulla me sitten korkattiin mun paljon tuskaa aiheuttanut kakku. Laitoin mansikat varmaan viisi kertaa väärin enkä saanut siitä oikeastaan koskaan haluamaani. No, lopulta annoin mennä ja päädyttiin tähän meidän sanojen mukaan ''Aurinkokuningasmalliin'', eli tuo näyttää mielestäni ihan auringolta. Pakko kehua myös, että tällä kertaa täyte oli osunut niin nappiin voikreemin mukana että syön mielelläni tuota vaikka uudelleen. Päivällä pyörähdettiin moikkaamassa pappoja sekä mummoja. Ihana nähä niitäkin pitkästä aikaa, varsinkin kun on ollut huoli miten on jakseltu. Aamulla mulla on kumminkin taas vähän aikasempi herätys kun suuntaan aamusta heti käymään kaupungissa. Yritän postailla jossakin vaiheessa taas.

4 kommenttia:

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox