30.5.2014

MAAILMAN PARHAIMMAT YSIT 2014

kollaasi 1 kollaasi2 021Monia kuukausi sitten aloiteltiin vasta koko hommaa. Iskuryhmäläiset valittiin ja oikeastaan unohdettiinkin koko juttu hetkeksi. Kiire tuli, mutta siitäkin selvittiin. Suunnitteluprosessi vei eniten aikaa, myöskin koko homman järjestäminen parille paperinpalalle käsikirjoitukseksi. Siinä se nyt on, tuotako me monta kuukautta pyöriteltiin sormissa ja yhdessä päivässä kaikki on ohi? Niin se on ja onneksi onkin. Meidän koko juhlan idea lähti ihan vain aluksi olympialaisista, josta piti alunperin tulla meidän koko juhlan teema. Koko teemaan ehdittiin kyllästyä jo aikaa ennen, joten alettiin mietiskellä uutta ideaa. FBI tai CSI oli se meidän juttu. Se oli alunperin ollut listalla, mutta lopulta me saatiin siitä jos jonkinlainen kuva päähämme jota aloimme pyöritellä. Se tuntu jo alunperin meidän ysien asialta ja sitä se olikin. Koko salin lavastuksissa pääpiirteinä meillä oli kaupunki sekä poliisilaitos. Sali oli täynnä satoja wanted-kuvia opettajista. Lopulta koko paketti saatiin jotenkin kasaan ja siitä alkoikin se kauhea suunnittelu mitä me tehdään ja miten kaikki toteutetaan. Aika käytettiin niin hyväksi kun olla ja voi. Lopputuloksena onnistunut, omanäköinen sekä opettajien suusta kuulleena kaikkien aikojen paras juhla. Voin sanoa, että sitä se olikin. Meillä oli juhla kasassa jo perjantaina. Silloin vedettiin ekat kenraalit jo ja se meni melkein nappiin. Maanantaina vain koristeltiin salia. Tiistai kun koitti aamulla kaikki oli stressistä kalpeita ja ihan täynnä intoa, sekä jännitystä. Kenraali meni päin persettä ja ennen juhlaa ei ehditty edes  harjoitella. Koko juhla meni onnistuneesti nappiin, jos meidän rikkinäistä mikrofonia ei lasketa. 

En voi olla onnellisempi iskuryhmäläinen näistä meidän maailman ihanimmista yseistä! Meistä on tullut periaatteessa yksi luokka, ei vaan A & B. Voin sanoa, että mulla tulee tosi ikävä meidän koulua, sitä henkeä mikä siellä on ollut. Oikeastaan koko kokonaisuutta. Tämä kaikki mitä mä oon tän kevään aikana kokenut, sekä kuinka meistä joistakin on tullut tosi läheisiä on jotenkin merkittävä asia. Miksei me oltu jo hyvissä väleissä alkuvuosina? Koko loppukevät on ollut yhtä hullunmyllyä. Ylihuomenna kaikki päättyy ja nyt tuntuu, että kaikki on mennyt liian nopeasti. Oikeastaan tästä kaikki vasta alkaa, mutta multa iteltä se joku päättyy. 
Kiitän kaikkia meidän koulun ysejä kaikista kolmesta vuodesta, vaikkei aina edes olla pidetty yseinä yhtä. 

6 kommenttia:

 1. Mistä noi mustat housut ja valkonen paita on ja minkä merkkiset?
  Oot tosi hyvä kirjoittamaan postauksia. Alkoi kyyneleet valumaan kun luin tätä. Kaikkea hyvää sinulle :) Olet tosi kaunis ja ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai nuo minun asun? Mulla oli ihan vaan piecesin mustat farkut & hmltä ostettu tiukka kauluspaita. Muuta en tuohon hätään ehtinyt, kun olin unohtanut koko asun!
   Kiitos ihanasta kommentista, näistä tulee aina hyvälle mielelle :-)

   Poista
 2. Kiitos kun vastasit :)) Sinun asua tarkotin :)) Sinulla on ihana tyyli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyrin aina vastaamaan joka kommenttiin. Joo, mää edellisenä iltana äkkiä keksin jotain poliisikledjuja päälle ja nuo tarttu matkaa! Kiitos paljon :-)

   Poista
 3. Missä koulussa olit?

  VastaaPoista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox