24.5.2014

SNEAK PEEK

127 129 Vihdoin kaikki kokeet on selätetty ja peruskoulu on kohta takana. Pyydän anteeksi hiljaisuutta, sillä kokeet sekä muut juhlajutut, treenit sun muut ovat vieneet kaiken aikani. Kuviakaan en ole kerinnyt millään ottamaan, mutta yritän parantaa. Vuosi meni nopeasti, tai voisiko sanoa että ihan tajuttoman nopeasti. Tasan viikon päästä mää olen saanut päättötodistuksen jo käteeni. Tällä hetkellä todistusnumerot näyttää aika hyvältä.

Kumminkin kaksi viikkoa sitten etsin hikihatussa itselleni päättärimekkoa. Ei mitään tyllihelmoja, ei mitään samanlaista kun aikasemmin. En halunnut enkä halua yhtään mitään samanlaista mitä joskus on ollut. Kriiterini oli aika vaativat, mutta yksi ilta se sitten tapahtui. Mä löysin mekon, joka on tällä hetkellä mulla hengarissa. Se ei ole lyhyt, se ei ole maksimekko eikä se ole semmoinen  normaali, sanottaisko. Se on tyylikäs, yksinkertainen sekä takaa vähän pidempi kun eestä. Tilasin myös kuvassa näkyvät kengät mekon kanssa ja tuon yksilön kanssa mekko näyttää todella kauniilta. Olen tyytyväinen tilaukseeni, mutta hame on vähän liian leveä joten kavennus täytyy suorittaa ennen seuraavan viikon lauantaita. Stressasin, kerkeääkö mekko ja kengät minulle ennen päättäreitä. Kerkesi ja onneksi se on melko täydellinen. 

Seuraava viikko meneekin melkolailla ysienjuhlien järjestämisessä, reissuissa ja muissa mukavissa jutuissa. Yritän postailla teille ysienjuhlasta sun muusta, ihanaa lauantaita!

4 kommenttia:

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox