13.4.2014

VIIKONLOPPU PUHELINKUVINA

kollaasi1 1.Hyvästelin torstaina Erikan kuukaudeksi, nyyh. //2.Ouluun menossa! Sain liput tooosi halvalla, joten pakkohan se oli lähteä pyörähtään Sennin luona pitkästä aikaa. //3. Junassa.. //4. Turistinakollaasi2 //5. Illalla kateltiin Sennin kanssa uusia ja vanhoja disneyleffoja, mm. Brave & Frozen //6. Lähtihän sieltä jotain mukaan. Mullon näköjään tapana olla Hullujen päivien aikaan Oulussa. //7. Lempparikahvilassa jääteellä //8. Rakastan tulppaaneja, varsinkin valkoisia ja nyt vaaleanpunaista - sekä niiden yhdistelmää.

Eli viikonloppu kuluikin Oulun suunnalla, jonne täytyisi lähteä taas seuraavana viikonloppuna. Oli aivan ihana viikonloppu. Tuli pörräilytä hulluilla päivillä ja tehtyä ihan kaikenlaista. Viikot menee tosi nopeeta ja kesäki alkaa pian näyttäytyyn. Oulussa oli jo tosi lämmintä verrattuna Rolloon joten toivottavasti saatais äkkiä tännekki lämpöä lisää. Unohdin totaalisesti kuvailla oulussa muutakin kun yhtä asua manuaaliasetuksilla, eli niistä tuli epätarkat kuvät. Toivottavasti saan jotenkin niitä korjailtua, sillä ne kuvat oli tosi hyviä ja me kuvailtiin kivassa paikassa.

Nyt täytyyki suunnata untenmaille, sillä huomenna taas aikaisin kouluun. Onneksi on vajaa viikko, sillä pääsiäinen starttaa pidennettynä viikonloppuna. See you later!

4 kommenttia:

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox