27.4.2014

TAKEBACK

Hellou! Mullon vähän ollu kaikenlaista näillä viikoilla, eikä bloggaaminen ole ollut etusijalla ollenkaan. On tullu surullisia asioita sekä iloisia asioita. Mää oon ehtiny pyörähtään toisenkin kerran Oulussa, katellut huippujääkiekkoa, treenaillut, talkoillut sun muuta. Pääsiäinen meni hujauksessa ja se pieni lomakin ennen kesälomaa kului mukavasti. Tällä hetkellä mun pitäisi olla nukkumassa, koska huomenna on taas aikaisempi aamu. Lupaan parantua kantamaan kameraa joka paikkaan sekä yritän toteuttaa toivotun päivä mun kanssa- postauksen, joko puhelinkuvilla tai ihan kameralla otetuilla. Nyt kumminkin niiden puhelinkuvien pariin taasen;cats1. Tuli tosiaankin maistettua tuota kohuttua alkoholijätsiä, joka nyt ei osoittautunut mitenkään erikoiseksi. //2.  Matkalla mummolaan! //3. Kärpät-Tappara matsia katsomassa. Pystin sai siis Kärpät, joka oli kauhea pettymys mullekin. Harmi! //4. Onko tullu jo selväksi miten ihastuin tulppaaneihin, varsinkin pinkin ja valkoisen sekoitukseen?kollaasi
//5. Oulu on niiin kaunis kaupunki ja varsinkin tuona iltana oli lämmin, sekä aurinko paistoi ihanasti. Ois ollut ihana jäädä vaikka koko illaksi sinne. //6. Todellakin, näillä Harry Pottereilla mun loma sujuikin vauhdilla. //7. Pääsiäisenä ainoat oikeat suklaamunathan on nuo kinderit. //8. Pääsiäisenä ilmat oli todellakin mitä loistokkaammat.kollaasi1//9. Ja niitä Harry pottereitahan kaikkia ei tullut telkkarista, joten piti katsoa väliin ne joita ei näytettykään. //10. Viime viikkoista asua. Ostin boyfriendit ensimmäisellä Oulureissulla ja ne lähti kyllä halpaan hintaan Lindexistä. En vaihtaisi pois, sillä hengaan näillä jatkuvasti! //11. Tuli käytyä tauon jälkeen lenkillä. //12. Ihana aurinko!
kollaasi2 //13. Eilen oltiin joukkuelaisten kanssa talkoilemassa! //14.&15. Tuli tehtyä tänään vapuksi valmiiksi rosetit sekä munkit. //16. Ja mulle oltiin ostettu yllätykseksi uus pyörä - vielä Jopo! Kesällä tulee poljettua varmaan joka paikkaan mopolla ajamisen sijasta.

8 kommenttia:

 1. Lovely bike sweetie!

  VastaaPoista
 2. Mihin hait jatko-opiskelee ja mille paikkakuntaa? Onko sulla muutto edessä? Ps.mahtavia kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Mää hain ihan rovaniemelle, Lyseonpuistoon ja Ounasvaaran lukioon. Olisin kyllä mielelläni muuttanut vaikka Ouluun opiskelemaan, mutta se ei ollut tässä vaiheessa etusijalla. Toivottavasti sitten lukion jälkeen tiedän mihin lähden! :-)
   Kiitos paljon ♥

   Poista
 3. Keitä tuossa kuvassa 13 on :)

  VastaaPoista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox