3.4.2014

SPRING 1ST

kollaasi1
Bag/ Zara Jacket/ H&m Shoes/Seppälä
Tän näköisenä olin eilen liikenteessä lastenhoitokurssilla. Aloitin mun ballerikauden jo, vaikka välillä ollaankin vielä pakkasen puolella. En voi kumminkaan voi luopua talven vakkaritakista vielä, mutta kohta alkaakin olla jo aika kaivaa rcollectionit ja nahkatakit esiin, sillä päivät lämpenee lämpeämistään. Aamuisin on enään kylmä, joten se on se haittaava tekijä enimmäkseen. Iskeekö teihin näinkin simppeli asu? Mulla alkaa melkeen tulemaan tuo takki kohta korvista, joten ehkä mä kohta laitan sen pian talviteloille. Ellei tietenkään takatalvi iske..

8 kommenttia:

 1. voi että tuo takki on aivan unelma! ja sinäkin kyllä yks kaunotar :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää kans! Tuo takki on kyllä yks unelma, toimii säällä kun säällä sekä vaatteen ku vaatteen kanssa. :-D

   Poista
 2. must sul on nykyää tosi tylsä blogi. ennen jaksoin lukee sun blogii paljo enemmä, mut nyt en enää. sul on nykyää pelkkii patonki kuvii sun blogi täynnä ja kaiken lisäks sun tyyli ei oo kummonen. käytät vaa musta valkosii vaatteit ja musta sun tyyli ei oo bloggaamisen arvone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi. Valitettavasti kaikkia ei voi miellyttää ja tässä tapauksessa varsinkaan sinua. Harmi että en ole sun makuun enää eikä mun mustavalkoinen tyyli enää hetkauta sinua. En valitettavasti ala käyttämään epämiellyttäviä vaatteita Jonkun takia. Bloginihan ei ole tyylipainotteinen vaan aikalailla kaikkea ruoanlaitosta ja leipomisesta meikkeihin ja korvakoruihin.

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox