19.1.2014

YOU'RE THE ONE THAT I LOVE AND I'M SAYING GOODBYE


321
317
Heippadi hei! Tää talvikausi on mulle jotenkin hankalaa postausaikaa sillä mää oon niin kyllästyny kellertäviin kuviin. Ja vaikka mulla onkin lisäsalama niin aina niihin tarttuu tuo keltaisuus. En saa sitä mitenkään millään kuvanmuokkauksella pois, muutakun varmaan vaihtamalla lampun huoneestani kokonaan uuteen. Miks muuten on olemassa ainoastaan keltaiseen taittavia lamppuja, ärsytys.

Mullon ollu koko viikonlopun kaamea väsymys ja ärsytysäkin löytynyt. Väsymys on iskeny kumpanakin iltana jo kello yhdeksän reikäreikä ja kokoajan se vaan jatkuu. Mää en tajua miks ihmeessä kumminkin valvotan itteäni mutta täytyhän mun jotaki tänne blogin puolellekin rustailla vaikka pääsinkin vasta pari tuntia myöhässä tänne kirjottelemaan. Ärsytykseenhan vaikuttaa aina monet syyt, mutta uskon että tämän päiväinen tekemättömyys sai mut pahalle tuulelle. Vihaan niin paljon istua seinien sisällä koko päivän, varsinkin kun tänään oli niin kaunis ilma. Pakkasta oli kumminkin varmaan lähelle kolmekymmentä eikä paljoa houkutellut lähteä mihinkään.. Enkä kyllä tiennyt mitä oisin tehnytkään, alussa piti pyörähtää lyskan järjestämällä kirpparilla mutta ei se enään tänään houkutellut. Päivisin on omalla kohdalla ihana nähdä valoa ja mun päivän pelastaa jopa se kun aurinko näyttäytyy. Suomen talvi on niin kaunista aikaa, kun lumi valostuttaa entisestään! Onneksi päivät pidentyy kokoajan ja kohta on taas valoisaa tyyliin kuuteen asti.

Mää oon koko viikon vähän niinkun menossa. Tiistaina oli koulujen välinen futisturnaus jossa me oltiin tavan mukaan edustamassa omaa kouluamme ihanien tyttöjen kanssa. Samana päivänä isoveli sai autokortin ja tottakai sitä piti käyä vähän ajamassa kaupungissa. Olihan se jännää et oma isoveikka oli kuskina eikä äiti! Torstaina taas kävin bodypumpissa ja sen jälkeen suuntasin suoraan pelailemaan jalkapalloa tyttöjen kanssa. Jalkapallohan mulla jäi siis tuossa päälle vuosi sitten pois innostuksen hiipumisen takia. En tiedä onko se kipinä iskenyt vaan väliaikaisesti uudelleen, mutta toivotaan että ei.

Seuraavalla viikolla on luvassa lukioon tutustumista, hammaslääkäriä sun muuta etten edes muista. Nyt taidan kumminkin painua untenmaille. Koitan huomenna kuvata teille pari asua jotka on jäänyt kuvaamatta, mutta en lupaa mitään.

7 kommenttia:

 1. ootko kokeillu valkotasapainon muuttamista? yleensä seki jo poistaa keltaisuutta aika hyvin :-)

  VastaaPoista
 2. mistä toi viininpuna-valkoraitanen paita on ja millo noot ostanu:-)

  VastaaPoista
 3. ja vielä edelliseen et onks se pitkähihanen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin viime viikolla H&mltä ja se oli alennuksessa :-) Ja se on semmonen 3/4 hihainen!

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox