1.1.2014

THROWBACK TO 2013

kuukaudet1
kuukaudet2
kuukaudet3
kuukaudet4
Aika meni nopeammin kun osasin kuvitella. Vuosi sitten tulin tänä päivänä kotiin Kemistä aamujunalla. Olin edellisenä iltana ollut sairaalassa joka oli kyllä erikoisempi reissu moniin vuosiin. Vietin uudenvuoden erillä paikkakunnalla erin perheen kanssa. Tänä vuonna kumminkin sain viettää sen myös mun perheeni kanssa sekä kunnolla pitkästä aikaa ystävieni kanssa.

Vuosi 2013 oli muistorikas ja täynnä erilaisia koettelemuksia. Rippijuhlaa, festareita, mökkireissuja yms. Tapahtui tosi paljon hyviä asioita - huonoista puhumattakaan. Vuoden aikana oon korjaillut ystävyyssuhteita, lähentynyt tiettyjen kanssa ja oppinut paljon uutta. Kaiken kaikkiaan musta tuntuu et on ihana alottaa uusi vuosi ja uudet kujeet ihan puhtaalta pöydältä.

Mää en halua ajatella että mun täytyy tulla tekemään jotain, sillä kaikki mitä tapahtuu tulee tapahtumaan jos ne on tarkoitettu tapahtuviksi. Mää uskon että tästä vuodesta toivottavasti tulee hiukan parempi kun viime vuodesta, sillä luvassa on ainakin peruskoulun päätös, täytän vuoden enemmän ja hyvällä tuurilla vaihdan uuteen kouluun. Aina saa kumminkin toivoa parasta ja pelätä pahinta. Hyvää uuttavuotta 2014, tehkää siitä parempi kun viime vuodesta! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox