12.1.2014

KEEP CALM 'CAUSE IM THE BIRTHDAY GIRL


kolalasi
Jacket H&m / Sweater Ginatricot / Skirt H&m / Shoes Nelly.com / Wallet Guess / Jewelry Nomination
178
Moikka moi! Mulla pyörähti tänään mittariin sweet sixteen ja samaan aikaan isoveljellä täysikäisyys. Vuodet on vierähtäny nopsaa ja muistan ku halusin aina järjestää semmoset partyt ko telkkarista tulleessa Sweet sixteen tyttärillä. Nehän sai lahjaksi ties mitä Audia tai Mercedestä. Juhlissakin oli parisen sataa vierasta ja suunnitteluissa meni helvatusti aikaa. Onneksi kumminkin semmosta ei meidän maan perukoilla tapahdu ainakaan usein.

Mulla kumminkin on tapana olla aina järjestämättä mitään erityisempiä juhlia, joten tänäkään vuonna en niitä sitten juhlinu mitenkään isosti. Käytiin syömässä Amarillossa. Otin ruuaksi siellä semmoisen muka kahdelle tarkoitetun aterian ihan sen vuoksi kuinka paljon siinä sitä ruokaa edes on. Nimi sillä oli semmoinen kun chick sampler. Se annos tuli vain isossa korilautasesa mutta se annos nyt oli semmonen että kokonaan jaksoin sen syödä vaikka en mitään isoja määriä yleensäkään vetele. Suosittelen maistamaan myös semmoista kun Crunchy chicken amazone. Se on mun todellinen lemppari mutta ny täytyi ottaa jotain uutta etten syö sitä neljättä kertaa :-D Amarillon jälkeen kotona koristelin Minecraft kakkua joka nyt meni vähän.. huonosti jos niin sanoisi. Hyvää se silti oli pakko sanoa. Täytteenä oli suklaatäyte ja itse tehty lemon curd. Isoveli toivo multa joskus semmosta vuonna 2011/2012 ja enhän mää sillon tajunnu mistään sokerimassoista ynnämuusta yhtään mitään. Nyt ajattelin sille semmosen tehä ja tulihan siitä ihan ok näin aloittelijaksi. Ei siinä muuten ku leveydet sun muut oli vähän pielessä, massat repeili kun kuivuivat niin nopsaa yms. Sain pitkästä aikaa puhaltaa veljen kanssa yhtäaikaa kynttilät kakun päältä, nauraa, itkeä sekä sain mää pari ihanaa lahjaakin.

Kumminkin huomenna olisi luvassa toivottua postausta mun meikkauksesta ja ihonhoidosta. Palaillaan siis huomenissa ja hyvää yötä!

8 kommenttia:

 1. ootteko syntyny samana päivänä?

  VastaaPoista
 2. Aika siistii ku ootte syntyny samana päivänä:D! En oo ikinä kuullu et jotku muutki sisarukset olis syntyny samana päivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niimpä :-) se on aika harvinaista

   Poista
 3. haha eikä kui ihana ja hassu juttu! onnea hurjasti teille molemmille, tärkeä päivä tulos!:):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D Eilinen oli kyllä tärkeä ja muistokas päivä!

   Poista
 4. Moi, mitä sait lahjaksi ja oot laiha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vanhemmilta Guessin kaulakorun & hajuveden
   Annilta Iittalan teema purnukan ja Erijalta pari pientä hajuvettä ja Paris-paidan :-)

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox