16.9.2016

KOHTA HELPOTTAA

Untitled

Hellurei ja voi vitsi miten kiire mulla on ollut! Kirjotukset painaa päälle ja maanantaina mennään eväsretkelle jo toista kertaa, sekä keskiviikkona koittaakin jo tälle syksylle viimeinen sellainen. Mitään isompia tavotteita mulla ei ole kirjoitusten suhteen, kunhan tiedän itse tehneeni parhaani. En koskaan oo ollu sellainen, joka asettaa tavotteita. Mulle riittää vain se, että tunnen tehneeni parhaani minkä voin just sillä hetkellä ja se riittää, jos se riittää. Esimerkiksi se, että mulle riittää tietystä aineesta vain läpi pääseminen ja se saaa riittää. Saa nähä miten käy, mutta toivotaan, että hyvin!

Tällä hetkellä odotaan vaan, että kyseiset rituaalit olisivat alta pois, koska mie lähen heti niiden jälkeen seuraavana päivänä torstaina reissuun Helsinkiin ja Tampereelle vähän morjenstamaan muita maisemia. Oon reissussa reilun viikonlopun verran, suurimman osan kuitenkin Tampereella. En malta millään odottaa, mutta hoidetaan nämä pakolliset asiat eka kunnialla ohitse. 

Ja pakko mainita, että ennen en ollut mikään syksyihminen. Tällä hetkellä ruska on täällä niin upea, että me sovittiin tyttärien kanssa, että meän on pakko lähteä vähän retkeilemään. Saa nähä keritäänkö me. Tänä syksynä on paistanu aurinko enemmän kuin viime kesänä ja toivotaan, että loskakelit muuttuis ennemmin tälläiseen keliin ja lumi tulis maahan joskus tulevaisuudessa kerralla. 

Nyt kuitenkin kuulkaa mie lähen kattomaan ekan vain elämää-jakson, eli ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. tsemppii kirjotuksii :) ja aivan ihanan yksinkertanen tää sun uus ulkoasu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Minäkin tykkään tosi paljon tästä ulkoasusta.

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox