27.8.2016

UUSI ULKOASU

Untitled

Moikka moi!

Toivottavasti te, jotka koititte viikolla pyörähtää täällä ette hämmentyneet, koska blogi oli suljettuna pienten muutostöiden vuoksi. Veera otti muhun yhteyttä pari kuukautta sitten ja kysy, haluaisinko saada ulkoasuun muutosta. Ja minä, kun oon aina vähän ollut peukalo keskellä kämmentä näissä jutuissa, niin tottakai mie tahoin. Sain siis olla hänen ensimmäinen, jolle hän loi uuden lifestyle-ulkoasun. Mie oon ainakin tosi tyytyväinen tähän, kun Veeran kanssa pohdittiin kaikenlaisia ratkaisuja. Pääosin siis Veera sai oikeastaan vapaat kädet, mutta toiveina oli melko yksinkertainen sekä mustavalkonen luomus. Ja sen sain! Mitä te tykkäätte?

Mie toivon saavani nyt vähän intoa tähän hommaan lisää sekä aikaa teillekin. Mulla on ollu tosi kiire töiden, koulun ja kirjotusten takia. Oon vähän jäänyt jälkeen kirjotuksiin lukemisesta, mutta tän viikonlopun aikana pitää yrittää vähän kiriä kiinni. Onko vinkkejä englantiin tai yhteiskuntaoppiin?

ja hei Lunagraphics järjestää arvonnan, jossa palkintona on minimalistisia kokonaisia blogiulkoasuja. Yksi ulkoasu arvotaan aina 75 osallistujaa kohden. Eli mitä enemmän osallistujia sitä enemmän palkintoja! Arvontaan pääsette tästä.

Nähdään, koska mie tuun jakamaan teille yhden kivan reseptin tässä lähiaikoina :-)

6 kommenttia:

 1. Oi ihana ulkoasu!! Luulin jo viikolla tosiaan että olit lopettanut kun yritin tulla blogissa käymään mutta täällä olikin ulkoasuremppa käynnissä :) nuista kirjotuksista vielä että yhteiskuntaopista en osaa antaa mitään lukuvinkkejä mutta ite koin englannin kanssa englanninkielisten sarjojen katsomisen joko englanninkielisillä teksteillä tai ilman hyödylliseksi ja sitten aika paljon kuuntelin bbc:n sivuilta radiokuunnelmia ja tedtalkista puheita :) sitten aika paljon kannattaa vaan sanastoa ja kielioppia pänttäillä niin varmasti pärjää hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tosiaan tehtiin pientä ulkoasuremppaa vaan :-) Mulle tuo englanti ei todellakaan ole mikään helpoin aihe, joten san kanssa tullaan kamppailemaan kirjoituksiin asti :-)

   Poista
  2. Huomaa että meitä ihmisiä on joka lähtöön! Itelläni pelkän sanaston pänttääminen ei tuonut hyvää tulosta, vaan kirjojen ja BBC:n uutisten lukeminen oli hyvä tapa. Tein myös paljon ylen sivuilta vanhoja yo-kokeita. Kielioppia yritin lukea mutta ei se päähän jäänyt... :( englanninkielisten sarjojen kattomisen enkunkielisillä teksteillä sopi mulle myös tosi hyvin! Netflix oli ahkerassa käytössä silloin :)
   Kokeilemma kaikenlaisia tyylejä löytää sen itselleen parhaan :)

   Poista
  3. Niin on! Mie koitan nyt tällä hetkellä käyttää vähän kaikkia tapoja mitä ikinä löytyykään, koska mie kamppailen enemmän läpi pääsystä kuin arvosanasta! :-D Pidetään peukkuja.

   Poista
 2. Mie tykkään tästä mustavalkoisesta!
  -E

  VastaaPoista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox