9.8.2016

PIKAREISSU TAMPEREELLE

IMG_7481 IMG_7476

Heippa hei. Tuntuu hullulta, että tänään pyörähti meikäläisen abivuosi käyntiin. Saa nähä mitä vuosi tuo tullessaan, mutta myönnän, että jännittämisen puolelle se saattaa lopulta mennä. Tällä hetkellä tuntuu, että lomalla olisi ollut parisen viikkoa. Yhtäkkiä näätkin Italiasta kotiutuneen parhaan kaverin taas nenän edessä. Vastahan se sinne lähti meille hakemaan aurinkoa ja lämpöasteita!

Viikonloppuna tuli pyörähdettyä maailman nopein reissu Tampereella muuttohommissa. Lauantaina hyppäsin aamulla junaan ja seuraavana aamuna tulin muuttoauton kyydissä takaisin kotikonnuille. Isoveikka pakkas kamansa ja lähti tällä kertaa sitten vähän kauemmaksi. Onneksi kyseinen kaupunki on meikäläisellekin enemmän kuin mieluinen niin saattaa olla, että meikäläinen tulee käymään kylässä pariinkin otteeseen (varoituksena teillekin, jos satutte lukemaan). Asunto heillä oli mielettömän ihana.

Huomenna mulla on vihdoin vapaapäivä töistä ja mie pääsen pitkästä aikaa meikäläisen lempparin tekemisen pariin, nimittäin iltasalille pitkän kaavan mukaan. Tällä hetkellä on tullu treenailtua enemmän kotona kehonpainolla kotitreenejä tehden, mutta neki alkaa pikkuhiljaa kyllästyttään, kun kaipaa sellasta kunnon pumppaamista. 

Nyt on pakko luovuttaa itseni osalta ja lähteä nukkumaan, sillä saankin aamulla nukkua vähän pidempään helpon jakson vuoksi. 

2 kommenttia:

 1. Hei,
  tule ihmeessä kyläilemään! Eiköhän siulle nukkumapaikka järjesty nyt kun tavarat ovat löytäneet paikoilleen;)
  <3 E

  P.S. Ja jos bloggailu tuntuu pakkopullalta, niin oletko miettinyt pullablogin perustamista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tuun heti, kun kerkeän <3

   Ja oon miettiny, pitää miettiä vielä enemmän ;-)

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox