9.7.2016

VINKKI LEIPUREILLE

Untitled

Hellou! Te varmaan jo tiedätte, että meikäläinen leipoo ja kokkaa aina vähän mitä sattuu. Sain kuulla ihan vähän aikaa sitten, että Rovaniemeltä löytyy sellainen kauppa minne meikä tulee kuluttamaan varojaan täydentääkseen omaa valikoimaansa. Tää ei ole mikään maksettu mainos, vaan halusin vinkata sellaisesta liikkeestä kuin Pieni leivontapuoti.

Kyseisestä liikkeestä pystyy tilaamaan ihan ympäri Suomea tavaroita, mutta parhainta on se, että rollolaiset voi noutaa tuotteet tyyliin saman päivän aikana. Myös kakkuun kuvia omalla kuvalla saa tilattua! Mie oon käyny hakemassa pari tavaraa tällä viikolla ja varmaan tulee käytyä seuraavalla viikolla taas uudemmalti. Paikan päällä käy käteisen lisäksi myös kortti. Myyjä myös kerto, että hän palvelee periaatteessa 24/7 eli jopa viikonloppuisin ja iltaisin, eli jos joskus huomaat jonkin asian puuttuvan saat noudettua sen oikeastaan heti häneltä. Tosi kätsyä ja meikä onkin odottanut, että milloin tällänen purjehtii kotikaupunkiin, kun aina ei vain jaksaisi tilata. 

Eilen pääsin vihdoin testaamaan uutta russian tips ruusu-tyllaa. Kakku meenas meikäläistä vastustaa monet kerrat ja lopussa myös kreemi pääsi loppumaan ruusuista, mutta aika näyttävä siitä sitten lopulta tulikin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox