3.7.2016

TERVEISET PRAHASTA

PRAHA PRAHA PRAHA PRAHA PRAHA PRAHA PRAHA PRAHA PRAHA

Ahoj! 

Eli moikka moi ja terveiset ihanasta Prahasta. Tai me ollaan kyllä palattu jo torstaina kotiin, mutta pieni väsymys reissun jälkeen paino päälle. Oltiin siis viikko ihanassa Prahassa ja ehdittiin kyllä tehdä kaikkea mitä ikinä keksittiinkään. 

Päälimmäisenä ihastuin siihen, että Praha on tosi yksinkertainen ja kaunis. Kun kaupungissa oppi kulkemaan, niin karttaa ei oikeastaan tarvinnut. Me useasti tykättiin kävellä vähän minne sattuu ja aina löysi itsensä lopuksi tutuista turstikohteista. Minä en henkilökohtaisesti välitä kauheasti näistä turistikohteista ja niistä paikoista mistä ihmisiä löytyy, vaan tykkään kierrellä myös muita osia kaupungista. Tottakai nähtävyyksiä tulee käytyä katsomassa, mutta eniten aikaa tuli vietettyä kuitenkin kiertelemällä muita kaupunginosia. 

Ruoka on Prahassa hemmetin hyvää ja annokset niin isoja, ettei niitä melkein jaksannut syyä! Eniten mulla tuli juotua bisseä, joka oli tietenkin tosi hyvää kylmänä ja sitä sai halvimmillaan 0,80€ puoli litraa. Hinnat ravintoloissa oli tosi halpoja meidän pääruokiin verrattuna. Halvimmillaan me syötiin lounasaikaan 21 eurolla neljä henkeä.  Tuun ehdottomasti tekemään mun lemppari ravintoloista ja muutenkin ruoasta oman postauksen. Suosittelen todellakin menemään pois turistiravintoloista, sillä me tehtiin pari huippua löytöä niiden suhteen. 

Hotelli ( Hotel Perla ) meillä oli todella hyvällä paikalla, sillä se oli ihan keskellä vanhaa kaupunkia, mutta pois turistikohteista. Hotellin lähellä oli todella hyviä ravintoloita ja vastapäätä löytyi aivan ihana kahvila-leipomo, josta tuli haettua välipalaa montakin kertaa. 

Prahaa suosittelen ehdottomasti niin lyhyeksi kuin pitkäksikin lomakohteeksi. Mie varmasti palaan tuonne vielä joskus, mutta saa nähdä milloin. Jos jollaki on kysyttävää niin kysykää ihmeessä. Mie vastaan parhaani mukaan!

2 kommenttia:

 1. Oi ihania reissukuvia! Olisin kysynyt sulta että missä hotellissa yövyitte ja mitä kautta varasitte hotellin/lennot kohteeseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!

   Me yövyttiin hotellissa Hotel Perla ja varattiin se booking.com kautta. Hotelli tarjosi myös mahdollisesti aamupalan ja me otettiin se myös pakettiin. Aamupalalta löytyi kaikki tarvittava ja mahat sai kyllä täyteen. Lennot varattiin Finnairin omalta sivulta :-)

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox