22.6.2016

TÄN HETKEN MEIKKISUOSIKIT

En todellakaan ole mikään meikkien suurkuluttaja, mutta nyt oon innostunut vähän enemmän meikkaamisesta, mutta eniten just huulimeikeistä. En ennen käyttänyt ollenkaan huulipunaa, -kynää tai mitään muuta, kuin huulirasvaa. Mulle punaset huulet on ollu aina vähän vierasta hommaa, mutta päätin kerran repästä ja siihenhän jäätiin sitten koukkuun. Luin paljon myös tokmannille saapuneesta merkistä, Essencestä ja oon ihan rakastunut sen merkin rajauskyniin ja muihin tuotteisiin. Ajattelin tässä postauksessa vähän näyttää pari meikän lemppari meikkituotetta, jotka on nyt kovassa käytössä kesäaikaan. Tuotteet painottuu enemmän huuliin, enkä jaksanut kuvata tähän Anastasian dipbrown pomadea tai tyyliin aurinkopuutereita, koska minun mielestä ne on enemmän sellaisia jo vähän "kuluneita" suosikkeja. Vinkkejä otetaan kyllä vastaan meikkien suhteen, jos kiinnostaa antaa :-)

IMG_6446

Ensimmäisenä suosikkina ehdottomasti Essencen erilaiset huultenrajauskynät viidessä erissä värissä sekä helmenhohtoinen, hopea luomiväri, jota käytän highlighterinä tarvittaessa. 

IMG_6448

Tää ei nyt todellakaan mikään ns. meikkituote ole, mutta mun on pakko hehkuttaa. Kun tätä laittaa naamaan aamulla, niin tuntuu että iho raikastuu kerralla. Meikki pysyy naamassa, eikä lähde kiiltämään päivän mittaan. Suosittelen!!

IMG_6439

Ja vielä kaks lempparia, eli NYXin mattahuulikiillot sävyssä Stockholm ja Abu dhabi. Laitan näitä yleensä rajayskynien päälle, mutta käytän myös ilman niitä. Nää on tosi käteviä myös silloin, kun ei jaksa laittaa muuta kuin vähän ripsaria, aurinkopuuteria ja huulet kuntoon. Kyseisillä tuotteilla saa helposti näkyvyyttä meikkiin!

Löytyykö teiltä millaisia lemppareita?


4 kommenttia:

 1. Itsekin olen täysin ihastunut noihin huultenrajauskyniin! Ei kyllä huomaa lopputuloksesta, että kyseessä on parin euron tuotteet! :) Onko nuo Nyxin mattahuulikiillot kuinka kestäviä, lähteekö kuinka nopeasti kulumaan pois? Olen himoinnut jo kauan niitäkin. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän halvemmat huulituotteet kuluu jos esim juo ja syö, mutta mulla on kestäny nuo huulikiillot ilman juontia/syöntiä tosi kauan huulissa. Väri kuluu enemmän just huulen siitä sisäosasta! Mutta suosittelen, ite ajattelin hommata vielä pari lisää. :-) ja joo, nuo rajauskynät kyllä on niin huippuja!

   Poista
 2. Sulla on upeat kulmat! Laitatko ne jossain vai itse? Onko nuim tummat vai värjäätkö itse, jos joo niin millä? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Mie värjään itse kulmia kotona kampaamojen kulmaväreillä ja laitan niitä vielä tarvittaessa Anastasian dipbrown pomadella sävyssä Ebony. :-)

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox