8.6.2016

VALKOLAKKI JA LOMA

IMG_5894 IMG_5821 Untitled

Voi jumpe, että viimeisimmästä tekstistä on aikaa! Nyt pääsee vihdoin sanomaan, että se on kuulkaa loma nyt.

Viime kuukausi on menny periaatteessa vaan niissä perus jutuissa ja hommissa mitä oonkin jo jauhanut tänne monta kuukautta (sali, koulu ja aina väsyttää.). Lauantaina siis vihdoin päästiin juhlimaan lakkiaisia ja pakko myöntää, että olihan se ihanaa ko valmistutaan, mutta pakko myös myöntää, että ois toivonu itse saavansa jo lakin päähän. Lauantaiaamuna kävin kuvaamassa ihanaa Lindaa ennen lakitusta ja sain otettua hänestä pienen alkukankeuden ja kameran temppuilun jälkeen hyvät kuvat! Muuten päivä jatkui aamusalilla ja sitten kotiin laittautumaan juhlia varten. Kierrettiin parit juhlat läpi ja siirryttiin illalla viettämään iltaa kaverin kotiin. Oli tosi ihana päivä!

Tänään tulin kotiin mummolasta, jonne kurvattiin sunnuntaina. Käytettiin mummua ja pappaa vähän keskustassa, sekä kyläilemässä mummun siskon luona. Ihanaa, että loma vihdoin alko. Mie aattelin ottaa lomasta kaiken irti niin reissaamisen, auringon, grillailun ja ystävien avulla. Yks kamuista pakkas laukkunsa ja lähti Milanoon kesäksi, eli toivotaan sen lähettävän tänne parit auringonsäteet, ettei tarvisi ulkona istua kuura pyllyssä. 

2 kommenttia:

  1. ootko lopettanu bloggaamisen? ikävä sun postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko sanoa, että oon ottanut vähän etäisyyttä tästä hommasta. En oo kokenut tätä vähään aikaan enää omaksi jutuksi, jonka takia haen nyt vauhtia sillä etten kauheasti postaile. Mutta oo kuulolla, koska mie lähen reissuun ja reissupostaukset on parasta! On kiva kuulla, että joku ikävöi mun postailuja :-)

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox