20.6.2016

FROM MY PHONE

Tällä hetkellä en oo tehny lomalla yhtään mitään. Taino mikä nyt oikeastaan lasketaan, koska arki rullaa tietämättä mikä viikonpäivä on menossa. Ainakin niistä on jo päästetty irti, yippee! Kuitenkin, minua ikävöitiin jo hiukan, mutta ajattelin kertoa, että mie oon nyt vähän hakenu vauhtia bloggailulle hiljaiselolla. En oikein tiiä mitä mie tänne haluaisin kertoa ja jakaa, koska oon vaan koittanu nauttia ja pysytellä pois tälläsistä hommista tajuamatta sitä, että hemmetti miehän välttelen tätä. En tiiä miksi, mutta se kuitenkin nyt muuttuu. Mie lähen reissuun ja koska reissupostaukset on parhaita, niin te tuutte saamaan niitä ainakin seuraavan viikon jälkeen. Otan toki ideoita aina vastaan, mutta koska tämä postaus käsitteleekin mun köyhien viikkojen tapahtumia niin eiköhän voitais jo mennä asiaan., eli parit räpsyt viime viikoilta!

Untitled

1// Sain tälläisen ihanuuden hoitoon viikoksi ja ikävähän tällästä söpöliiniä tulee!

2// Meiltä löytyy kaksi ihan eri merkkistä autoa ja kun kyseisen auton rattiin hyppäsin, niin se vaati vähän kyllä opettelua..

3// Rakas yleni alikersantiksi niin mie päätin tehä taas sadepäivän kunniaksi pienen kahvileivoksen, joka kyllä sujahti suihin melko nopeaa vauhtia!

4// Tuunailin vähän väliaikaisia tuoleja parvekkeelle, enkä osannut päättää niihin kangasta. Lopulta sekin päätettiin monien mietintöjen jälkeen.

Untitled

5// Ette ehkä usko, mutta vihasin lasagnea ennen ylikaiken. Nykyään se on yks parhaimpia laatikkoruokia ikinä. 

6// Ja siis tämä on pakko jakaa. Kun mie pääsen kesälomalle niin tää on ihan normaali näky, eli lunta maassa keskellä kesää.

7// Kävin laittamassa ensimmäistä kertaa ikinä ripsipidennykset silmiini. Vaatimuksena oli tosi luonnolliset ripset ja sellaiset sainkin, eli nappiin meni.

8// Karvapallero!

Aattelin paljastaa teille huomenna tai ylihuomenna, että minne matkaan keskiviikkona. Onko arvailuja?

2 kommenttia:

 1. Voi kun söpö koira! Noi ripset kyllä tosiaan näyttää hyvältä, tosi luonnollisilta :)

  Elämää tangolla ja sen ympärillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä on yks söpöliini! Ripsiin olen itsekin tosi tyytyväinen. :-)

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox