25.3.2016

PIENI HENGÄHDYSTAUKO

IMG_4537 IMG_4539

Hei tyypit, ihanaa pääsiäistä! Tää miniloma tuli melko hyvään saumaan. Istun tällä hetkellä autossa kohti perinteistä reissua mummolaan. Viime vuonna pääsiäiainen oli melko erilainen, jolloin sen juhlistaminen jäi ihan kokonaan, sekä samalla perinteinen mummolareissu jäi myös kokonaan tekemättä. Ainoana pääsiäisen merkkinä oli nytkin pöydältä löytyvät kinderit, sekä keltaiset tulppaanit. 

Nyt kuitenkin ollaan matkalla mummolaan ja mie saan tällä kertaa pysyä poissa ratista, joten nautitaan kerrankin matkustajana olemisesta. Tykkään kyllä ajaa autolla enemmän pitkää matkaa, kuin hinkata kaupungissa. Tällä lomalla otetaan taas rennosti, mutta samalla juhlistetaan myös poikaystävän synttäreitä ja isoveljen nimppareita. 

Koska mulla ei kestä kauaa lukea tai kirjoittaa autossa mitään vaan alan potemaan huonoa oloa, niin laitan nyt läppärin kannen kiinni ja otan pienet tirsat - Näkyillään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox