20.3.2016

SUGAR-FREE SMOOTHIE CAKE

IMG_4467 IMG_4527
IMG_4491

Ihanaa sunnuntaita tyypit! Mää en kerta kaikkiaan ole jaksanut avata tietokonetta tai keskittyä bloggaamiseen. Mun aika meni viimiset pari viikkoa kirjoituksiin lukien, mutta nyt nekin on hetkeksi ohitse. Viimisen viikon ajan oon ajatellut tehdä kyseisen kakun, mutta päätin kypsytellä mun mangoa vähän pidemmän aikaa, joten sain kyseisen herkun tehtyä vasta eilen. Koska se osottautui paremmaksi kuin luulin niin ajattelin lyyä teille ohjetta kehiin, sillä tästä herkusta ei pahemmin morkkista tule ja se sopii tosi hyvin välipalaksi ihan viikollekin. 

SMOOTHIE CAKE

Pohja:

5kpl elovena välipalakeksiä (mulla oli kaapin perältä löytyneet suklaahipulliset käytössä, voi myös käyttää sitä keksiä mitä tahtoo)
2rkl voita


Smoothie:

1 päärynä
2 banaania
1 omena
1 mango
mustikoita
mustaherukoita
250g maitorahkaa
8 liivatelehteä
0,5dl vettä


Tee näin

1. Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita seokseksi ja painele irtopohjavuoan (muista laittaa pohjalle leivinpaperi, jos haluat siirtää kakun esimerkiksi toiselle lautaselle tai tee suoraan mieluiselle lautaselle) pohjalle.

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Tee smoothie. Smoothieen voi käyttää oikeastaan mitä vaan hedelmiä tahtoo. Sekoita kaikki ainekset paitsi liivatelehdet ja vesi.

4. Kuumenna vesi ja lisää liivatelehdet veden sekaan. Kaada seos ohuena nauhana smoothien joukkoon.

5. Kaada smoothieseos irtopohjavuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.

2 kommenttia:

  1. Apua näyttääpä hyvältä ja niin söpön väriseltä :-D Pakko kokeilla joskus itekki!

    VastaaPoista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox