15.7.2015

PÄIVÄREISSULLA

IMG_9098 IMG_9087 IMG_9251 IMG_9093 IMG_9243

Moikka moi! Palasin Oulusta n. 2 tuntia sitten pieneltä päiväreissulta. Aamu oli melko harmaan oloinen, mutta pitemmälle päivää sää alkoi selkeytyä ja aurinkokin jakso näyttäytyä päivän mittaan useasti. Lämpöasteita ei riittänyt ihan t-paita keleihin ja välillä paksumpikin takki tuntui liian kylmältä. Ja niin, elellään heinäkuun puoltaväliä. Oltiin Oulussa yhdeksän jälkeen ja mentiin käymään heti aamukahvilla Puistolassa, joka oli avannut ovensa jo puoli seitsemän aikaan. Juotiin kuppi, jos toinenkin ja lähdettiin kiertelemään keskustan kauppoja. Tehtiin ihan kivoja löytöjä, syötiin hyvää ruokaa ja käytiin uiudelleen kahvilla. Ihana päivä.

Mun mielestä tälläiset aika extempore reissut on tosi kivoja ja tuo arkeen kivaa piristystä. Kesällä ei kauheasti tuu hyödynnettyä halpoja junalippuja ja matkattua muihin kaupunkeihin päiväksi. Mää tykkään tosi paljon Oulusta ja kävisin siellä mieluusti useamminkin. Nyt voisin kumminkin sulkeutua loppuillaksi Netflixin sekä Gossip Girlin pariin, ennekun väsymys vie voiton. Huomenna luvassa pitkästä aikaa asukuvia - see you soon!

2 kommenttia:

  1. Ooh, pitäispä itsekin tehdä pikavisiitti Ouluun :) Nyt kun veturilla saa edullisia lippuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin! 10 euroa per reissu on tosi vähän. :-D

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox